woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / In minder dan 2 minuten uw server online
In minder dan 2 minuten uw server online

In minder dan 2 minuten uw server online

  • Nederland
  • Myvm biedt de mogelijkheid om in minder dan 2 minuten op basis van Linux een virtuele server op te zetten. Het online bestelproces kenmerkt zich door snelheid, eenvoud en optimale bescherming van data.
  • Myvm B.V.
  • hallo@myvm.nl

Belangrijke data

Voor bedrijven en organisaties is het een steeds grotere uitdaging om servers met belangrijke data op het vereiste niveau te krijgen en te behouden. De urgentie neemt alleen maar toe door Europese wet- en regelgeving, zoals de GPDR-richtlijn die in mei 2018 van kracht gaat.
Daarom is het essentieel dat data op servers goed zijn beschermd, benadrukt Christopher Wik, de mede-oprichter van het bedrijf Myvm. Wik heeft een  uitgebreide achtergrond in hosting management en werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in de Verenigde Staten, Europa en recent ook Australië. De klantenkring bestaat voornamelijk uit overheden en e-commerce bedrijven die veel waarde hechten aan een optimale beveiliging van hun data op servers.
“Daar spelen wij met onze dienstverlening op in”, benadrukt Wik. “Zo zorgen wij voor een beveiligde VPN toegang, voorgeconfigureerde firewalls, automatische beveiligingsupdates en kwetsbaarheid scans.” Klanten ontvangen desgewenst gratis een SSL-certificaat, maar kunnen tegen betaling ook een uitgebreidere versie van het certificaat ontvangen.

Snelheid

Het online bestelproces van Myvm kenmerkt zich verder door snelheid en eenvoud. Het bedrijf maakt gebruik van snelle processoren, SSD opslag, een 10GbE netwerk en HTTP/2 ondersteuning. Hierdoor staat in minder dan 2 minuten de server op basis van Linux online. Klanten kunnen het bestelproces via de site live volgen en zien meteen wanneer de server online staat. Bovendien kan Myvm desgewenst ook software stacks installeren en optimaal configureren.

Daarnaast is het mogelijk om extra diensten af te nemen, zoals dagelijkse extra back ups van de gegevens op de server. Myvm biedt de optimale configuratie voor WordPress, Joomla!, Drupal, Gitlab, opencart en ownCloud. Er is al een virtuele server vanaf 20 euro per maand.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top