zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Crisis / In totaal 23 slachtoffers ramp vlucht MH17 geïdentificeerd
In totaal 23 slachtoffers ramp vlucht MH17 geïdentificeerd

In totaal 23 slachtoffers ramp vlucht MH17 geïdentificeerd

  • Internationale
  • De afgelopen week zijn er 21 slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 geïdentificeerd. Inclusief de twee eerdere identificaties is nu van 23 slachtoffers de identiteit vastgesteld.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/08/08/in-totaal-23-slachtoffers-ramp-vlucht-mh17-geidentificeerd.html

Van de 21 nieuwe identificaties gaat het om 16 personen met de Nederlandse nationaliteit, waarvan een met een dubbele nationaliteit (Britse). De overige slachtoffers komen uit Maleisië (2), Duitsland (1), Canada (1) en Groot-Brittannië (1).

De nabestaanden zijn hierover geïnformeerd. In overleg met nabestaanden wordt indien gewenst ook de burgemeester van de woonplaats van het slachtoffer geïnformeerd.

Een team specialisten is in de Van Oudheusdenkazerne druk bezig met de identificatie, maar eerder is al benadrukt dat het nog maanden kan duren voordat ieder slachtoffer is geïdentificeerd. De komende tijd worden media elke vrijdag geïnformeerd over het verloop van het proces.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top