dinsdag, januari 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND, COA en DT&V lanceren online magazine VreemdelingenVisie
IND, COA en DT&V lanceren online magazine VreemdelingenVisie

IND, COA en DT&V lanceren online magazine VreemdelingenVisie

  • Nederland
  • Op donderdag 22 oktober 2015 verschijnt de eerste editie van VreemdelingenVisie, het online magazine van IND, COA en DT&V over het werken met vreemdelingen.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/IND,-COA-en-DTV-lanceren-online-magazine-VreemdelingenVisie.aspx

De drie organisaties werken intensief samen in de uitvoering van het vreemdelingenbeleid. Een samenwerking waarbij de vreemdeling centraal staat. Dat geldt ook voor het gezamenlijke online magazine.

VreemdelingenVisie belicht alle onderwerpen die met toelating, opvang en begeleiding en terugkeer van vreemdelingen te maken hebben. Naast actuele nieuwsitems, bevat het magazine achtergrondartikelen en heldere uitleg over formele procedures en termen. Verder is er ruimte voor persoonlijke verhalen van medewerkers én vreemdelingen. Van asielzoekers tot mensen die in Nederland willen wonen, werken of studeren, maar ook vreemdelingen die graag Nederlander willen worden of die Nederland moeten verlaten. VreemdelingenVisie brengt dit allemaal samen.

In de eerste editie onder andere aandacht voor de hoge asielinstroom, de verhalenbundel Een uit duizenden, een uitleg over artikel 1F en het verhaal van de Macedonische studente Teodora Angelevska.

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top