zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: Dien op tijd een verlengingsaanvraag in voor een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA)
IND: Dien op tijd een verlengingsaanvraag in voor een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA)

IND: Dien op tijd een verlengingsaanvraag in voor een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA)

  • Nederland
  • Als u een verblijfsvergunning hebt voor 'arbeid in loondienst' of 'verblijf en arbeid (GVVA)' en deze verloopt binnen 3 maanden dan moet u de vergunning verlengen.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/Dien-op-tijd-een-verlengingsaanvraag-in-voor-een-gecombineerde-vergunning-voor-verblijf-en-arbeid-(GVVA)-.aspx

Het is belangrijk om op tijd uw vergunning te verlengen. Tijdens de behandeling van uw aanvraag om verlenging mag u alleen werken met:

  • Een geldige verblijfsvergunning met een tewerkstellingsvergunning; of
  • Een geldige gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA); of
  • Een aanvullend document waarop staat dat u mag werken.

Vraag dus op tijd, in ieder geval 2 tot 3 maanden voor het aflopen van de vergunning, een verlenging aan. Daarmee voorkomt u dat u tijdelijk niet mag werken.

Hoe kunt u de vergunning verlengen?

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) stuurt u ongeveer 3 maanden voordat de geldigheidsduur van uw huidige vergunning afloopt een brief om u eraan te herinneren dat u een verlengingsaanvraag in kunt dienen. Bij die verlengingsbrief ontvangt u een formulier met uw persoonlijke gegevens en vragen. Als u deze brief niet hebt gekregen, maak dan gebruik van een van de formulieren die op de website van de IND staan.

U hoeft geen aanvraag voor verlenging in te dienen als de verblijfsvergunning nog langer dan 6 maanden geldig is. Dit kan namelijk een reden zijn voor de IND om de aanvraag af te wijzen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top