vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: EMN-netwerkmiddag
IND: EMN-netwerkmiddag

IND: EMN-netwerkmiddag

  • Nederland
  • Jaarlijks organiseert de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Nederlandse contactpunt van het Europees Migratie Netwerk (EMN), een themabijeenkomst. Dit jaar is op donderdag 9 oktober 2014 een netwerkmiddag gehouden waarbij het onderwerp Terugkeer in de schijnwerpers stond.
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie
  • http://www.dienstterugkeerenvertrek.nl
  • info@dtv.minbzk.nl
  • http://www.dienstterugkeerenvertrek.nl/actueel/2014/10/emn-netwerkmiddag.aspx?cp=66&cs=17113

De algemeen directeur Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) is gevraagd om als dagvoorzitter op te treden. Deze EMN-bijeenkomst werd geopend door de directeur-generaal Vreemdelingenzaken van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Verder werden enkele studies (onder andere inreisverbod en alternatieven voor detentie) door Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC), Adviescommissie voor Vreemdelingenzaken (ACVZ) en het EMN gepresenteerd en konden de deelnemers nader kennismaken met de EMN Return Expert Group (REG) waarvan de DT&V co-voorzitter is samen met de Europese Commissie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top