dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: Europees Migratienetwerk live op Twitter
IND: Europees Migratienetwerk live op Twitter

IND: Europees Migratienetwerk live op Twitter

  • Nederland
  • ​Volg het Europees Migratienetwerk (EMN) op het twitter-account @EMN_Netherlands. Vanaf 1 september heeft het EMN een eigen twitter-account in gebruik genomen. Via Twitter kunt op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van migratie en asiel, de laatste onderzoeksrapporten en de agenda.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://ind.nl//organisatie/nieuws/Paginas/Europees-Migratienetwerk-live-op-Twitter.aspx

Het Nederlands nationaal contactpunt (NCP) van het EMN is ondergebracht bij het Informatie- en analysecentrum van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (INDIAC).

Het EMN is in 2008 opgericht door de Raad van de Europese Unie en verzamelt actuele, objectieve, betrouwbare en waar mogelijk vergelijkbare informatie over migratie en asiel. Hierover publiceert het EMN rapporten over uiteenlopende onderwerpen. De oprichting van het EMN past in het streven van de EU om te komen tot een effectief asiel- en migratiebeleid in de EU.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top