dinsdag, december 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: Inkomenseisen per 1 juli 2015 aangepast
IND: Inkomenseisen per 1 juli 2015 aangepast

IND: Inkomenseisen per 1 juli 2015 aangepast

  • Nederland
  • Per 1 juli 2015 worden de inkomenseisen aangepast. Deze inkomenseisen (de zogenaamde normbedragen) worden ieder jaar op 1 januari en 1 juli herzien.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/Inkomenseisen-per-1-juli-2015-aangepast.aspx

Inkomensvereiste

Om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning moet u in de meeste gevallen voldoen aan een inkomensvereiste. U moet aantonen dat u een voldoende en duurzaam inkomen hebt. Dit betekent dat u moet laten zien dat u voldoende inkomen hebt voor een bepaalde tijd.

De hoogte van het inkomen dat u moet aantonen wordt bepaald door uw persoonlijke situatie en het type verblijfsvergunning dat u gaat aanvragen. Het inkomen dat u moet aantonen is een bruto bedrag. Dit is het bedrag dat in de arbeidsovereenkomst of de salarisspecificatie (loonstrook) staat. Op uw loonstrook vindt u dit bedrag bijvoorbeeld in het vakje ‘SV-loon’. SV-loon wordt soms ook ‘loon SV’ of ‘(bruto)loon SVW’ genoemd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top