maandag, november 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND opent extra locaties
IND opent extra locaties

IND opent extra locaties

  • Nederland
  • ​De hoge asielinstroom zorgt voor drukte in Ter Apel, waar asielzoekers zich moeten melden als zij asiel willen aanvragen, en ook in de aanmeldcentra in Zevenaar en Den Bosch. Om deze druk te verminderen opende de IND tijdelijk extra locaties op terreinen van het COA in Veenhuizen, Doetinchem en Budel. Hier vinden onderdelen van de asielprocedure plaats, zoals het afnemen van het aanmeldgehoor en eerste gehoor door de IND.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/IND-opent-extra-locaties-.aspx

Als een asielzoeker in Nederland aankomt, gaat hij eerst naar het aanmeldcentrum (AC) Ter Apel. Dit is de enige locatie waar mensen zich kunnen aanmelden om een asielaanvraag in te dienen. In Ter Apel vindt identificatie door de politie plaats en wordt bekeken of een vreemdeling misschien al eerder in een ander land asiel heeft aangevraagd. Belangrijk onderdeel van de aanmelding is het gesprek, het zogeheten ‘aanmeldgehoor’, dat de IND-medewerker voert met de asielzoeker. Deze gehoren vinden normaal gesproken plaats in Ter Apel, en nu dus ook in Budel en Veenhuizen. Op de locaties Ter Apel, Den Bosch en Zevenaar vindt vervolgens de Algemene Asielprocedure plaats.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top