donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: Terugbetalen van leges voor minderjarigen
IND: Terugbetalen van leges voor minderjarigen

IND: Terugbetalen van leges voor minderjarigen

  • Nederland
  • ​In maart start de IND met het terugbetalen van teveel betaalde leges bij het aanvragen van een verblijfsvergunning voor een minderjarige kind (kind onder de 18 jaar oud). Het geld wordt automatisch op uw rekening terug gestort.
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/Terugbetalen-van-leges-voor-minderjarigen.aspx

Hoe werkt het?

Het automatisch terug betalen van de leges (een ambtshalve terugbetaling) betekent dat u niets hoeft te doen. Het juiste bedrag wordt in de maanden maart en april op uw rekening gestort. U hoeft niet schriftelijk of telefonisch om geld terug vragen. De IND berekent het teveel betaalde bedrag en stort dit terug.

Als uw IBAN-nummer niet bij de IND bekend is (bijvoorbeeld omdat u bij de loketten met pin hebt betaald), dan krijgt u van de IND een brief. In de brief staat wat u moet doen.

Wanneer?

In de maanden maart en april wordt het teveel betaalde bedrag op uw rekening gestort. Als u eind april nog geen geld ontvangen hebt, neem dan contact (LINK) op met de IND.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top