zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / IND: Vanaf 1 juli geen GVVA voor intra-concern uitzendingen
IND: Vanaf 1 juli geen GVVA voor intra-concern uitzendingen

IND: Vanaf 1 juli geen GVVA voor intra-concern uitzendingen

  • Nederland
  • Per 1 juli 2014 komt de Gecombineerde vergunning Verblijf en Arbeid (GVVA) voor enkele categorieën werknemers te vervallen. Het gaat om de volgende categorieën werknemers: Werknemers internationaal concern (sleutelpersoneel) Trainees in concernverband; en Specialisten internationaal concern
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl
  • https://www.ind.nl/organisatie/nieuws/Paginas/Vanaf-1-juli-geen-GVVA-voor-intra-concern-uitzendingen-.aspx

Vanaf 1 juli: Twee aparte procedures

De categorieën gaan integraal op in de groep ‘intra-concern uitzendingen’. Voor deze groep geldt dat de werkgever vanaf 1 juli twee aparte procedures moet starten. Het aanvragen van een GVVA is dan per 1 juli niet meer mogelijk voor de drie bovengenoemde categorieën werknemers.

Referenten die een aanvraag willen indienen, vragen vanaf die datum een tewerkstellingsvergunning (TWV) aan bij Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) en een verblijfsvergunning bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Tot 1 juli

Tot 1 juli kan de werkgever kiezen welke procedure te volgen: het indienen van een enkelvoudige GVVA-aanvraag bij de IND of het volgen van de gescheiden procedures door apart de TWV bij UWV aan te vragen en de TEV-procedure bij de IND te starten. Met het oog op een soepele overgang is het advies de gescheiden procedures nu reeds aan te bevelen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top