dinsdag, oktober 26, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Infor en Borussia Dortmund gaan samenwerking aan
Infor en Borussia Dortmund gaan samenwerking aan

Infor en Borussia Dortmund gaan samenwerking aan

  • Nederland
  • Duitse Bundesliga voetbalclub benoemt Infor tot officiële softwarepartner
  • www.infor.com.
  • info@infor.com

een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, is benoemd tot officiële softwarepartner van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund (BVB). De samenwerking heeft betrekking op marketing, klantrelatiebeheer, business intelligence, asset management en finance. Op al deze gebieden kan de voetbalclub profiteren van Infor’s cloudgebaseerde softwareapplicaties.

“Borussia Dortmund is een ambitieuze club en onze opstelling moet ook op de achtergrond perfect zijn. Digitalisering speelt een belangrijke rol en dat zal in de toekomst zo blijven. In Infor hebben we een wereldwijd bekende partner gevonden om deze taak te volbrengen,” aldus Carsten Cramer, marketingmanager van BVB.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Infor-branding getoond worden op de LED reclameborden in Signal Iduna Park, het grootste stadion in Duitsland en thuishaven van BVB. Zowel digitale reclame als events zijn onderdeel van de overeenkomst.

Voor Infor is dit de eerste samenwerking in het professionele voetbal. Het bedrijf is al geruime tijd officiële leverancier van Scuderia Ferrari van de Formule 1. Daarnaast is het bedrijf onlangs geselecteerd voor een uitgebreid digitaal transformatieprogramma met de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA), en hielp het de onlangs bekroonde kampioenen van Super Rugby, de Crusaders, om de kaartverkoop met tien procent te verhogen.

“Infor software helpt duizenden organisaties wereldwijd te moderniseren voor het digitale tijdperk. Wij zijn vereerd met zo’n iconisch merk als Borussia Dortmund samen te werken,” aldus Jörg Jung, directeur van Midden- en Oost-Europa bij Infor.

Lagardère Sports faciliteerde de overeenkomst.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top