woensdag, augustus 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Infor integreert Artificial Intelligence in HR-applicaties
Infor integreert Artificial Intelligence in HR-applicaties

Infor integreert Artificial Intelligence in HR-applicaties

  • Nederland
  • Machine learning verbetert processen en voorspellende modellen
  • Infor
  • info@infor.com

 Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, kondigt de integratie aan van Infor Coleman in de Talent Science-oplossingen van het bedrijf. Coleman is het bedrijfsspecifieke AI-platform voor Infor CloudSuite-applicaties. Het platform, dat onder de oppervlakte van een applicatie werkt, verzamelt data en gebruikt krachtige machine learning om processen te verbeteren, waaronder voorraadbeheer, transportroutes en preventief onderhoud. Nu is daar human capital management bijgekomen. De applicatie zal met name worden ingezet binnen Infor Talent Science op het gebied van rolgebaseerde profielontwikkeling.

Infor Talent Science is een gepatenteerd, cloudgebaseerde voorspellende talent-analyseoplossing die de gebruiker helpt de juiste personen op de juiste posities te plaatsen, zodat bedrijfsdoelstellingen gehaald kunnen worden. In de afgelopen vijftien jaar stond Infor Talent Science aan de wieg van het concept om een enkele assessment te gebruiken voor het gehele klantenbestand om daarmee voorspellende prestatieprofielen voor een baan of rol te ontwikkelen. De applicatie gebruikt grote hoeveelheden gedrags- en prestatiegegevens, en geeft daardoor inzichten die worden aangepast naar voorspellende modellen, waarmee organisaties beter talent kunnen selecteren en behouden. Infor Talent Science gebruikt nu Coleman en zijn AI-mogelijkheden om de voorspelbaarheid te verbeteren van het profielcreatieproces.

“Wij hebben bewezen dat het single assessment-concept bedrijven vandaag de dag een significant strategisch voordeel biedt. Het stelt HR-professionals in staat om objectief naar de acquisitie en het beheer van talenten te kijken. We gebruiken nu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI om de voorspelbaarheid van onze prestatieprofielen te maximaliseren en de voordelen voor onze klanten te vergroten,” aldus Patrick McKittrick, vice president en general manager Infor Talent Science.

Coleman verbetert Infor Talent Science op verschillende manieren. Ten eerste maakt Coleman gebruik van machine learning om de voorspellende modellen te verbeteren die in het Performance Profile-creatiesysteem worden gebruikt. In plaats van een voorspellend model te maken op basis van de gegevens van slechts één organisatie, gebruikt Coleman de gegevens van tientallen miljoenen sollicitanten uit de Infor Talent Science-database om een model te creëren dat nauwkeuriger is gekalibreerd op het wereldwijde personeelsbestand. Daarnaast gebruikt Infor Talent Science nu Coleman om een verbeterd systeem te creëren dat de precisie en geldigheid van de voorspellingsmodellen verhoogt. Elke keer dat een model wordt gemaakt, maakt Coleman gebruik van AI en machine learning om de voorspelbaarheid van het model te verbeteren. Als het systeem een strategie voor de verbetering van de validiteit identificeert (en de kans op beter personeel verhoogt), dan wordt het model dynamisch gewijzigd, om betere resultaten te realiseren.

“Beide veranderingen zorgen ervoor dat er minder menselijke interventie nodig is voor het opstellen van onze voorspellende modellen. Daarnaast kunnen de modellen dynamisch worden aangepast aan veranderende omstandigheden in het personeel of de organisatie. Dit zal resulteren in meer voorspellende modellen, die uiteindelijk leiden tot minder verloop en betere prestaties van mensen die goed bij de organisatie passen,” aldus Jill Strange, vice president, Infor HCM Science Applications.

Naast innovaties omtrent artificial intelligence en voorspellende talentanalyse, gebruikt Infor Talent Science het Coleman-platform ook om haar producten Human Capital Management Learning Optimization en Human Capital Management Team Dynamics te verbeteren.

 

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top