donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Infor Team Dynamics helpt organisaties aanstormend talent te herkennen
Infor Team Dynamics helpt organisaties aanstormend talent te herkennen

Infor Team Dynamics helpt organisaties aanstormend talent te herkennen

  • Nederland
  • Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Team Dynamics. Infor Talent Science combineert twee van Infor’s nieuwste producten: Infor Coleman, een artificial intelligence-oplossing die specifiek voor zakelijke gebruik is ontworpen, en Infor Talent Science, een voorspellende gedragsanalyse-tool. Gecombineerd kunnen deze twee producten potentieel talent voorspellen op basis van de geschiktheid van een persoon voor een rol en de mate waarop hij medewerker past bij een nieuw team en manager.
  • Infor
  • info@infor.com

De afgelopen 17 jaar heeft Infor Talent Science bewezen dat het gedrag van een persoon een belangrijke indicatie geeft van toekomstige prestaties in een rol en bij een bedrijf. Infor Team Dynamics breidt deze voorspelling uit met een andere belangrijke pijler voor succes; hoe effectief een kandidaat of manager werkt met de mensen in zijn of haar omgeving.

“Het gedrag van een individu in een bepaalde rol is een belangrijke indicator van hoe waarschijnlijk het is dat die persoon bij een bedrijf blijft werken en presteren,” zegt dr. Jill Strange, vice-president Infor HCM Science Applications. “Het is echter niet de enige factor die van invloed is op retentie en prestatie. Met Infor Team Dynamics kunnen we de effectiviteit van onze productsuite maximaliseren door ook de tweede grootste factor van potentiële prestaties meenemen; hoe die persoon zou passen in een team en bij een manager.”

Infor Team Dynamics maakt deel uit van de Infor Talent Science-suite en omvat een voorspellende analytische oplossing om medewerkers te selecteren en te groeperen op basis van hoe goed ze bij elkaar en een manager passen. Managers hebben met Infor Team Dynamics de hulpmiddelen in huis om de juiste persoon voor de juiste rol te vinden en om mensen optimaal te groeperen om effectief samen te werken. Managers die begrijpen hoe teams functioneren en hoe individuen samenwerken kunnen hun teams optimaliseren binnen de organisatie en betere beslissingen nemen in hun managementtaken. Dit product stelt bedrijven in staat op intelligente wijze te berekenen hoe ze high performance teams kunnen samenstellen en opbouwen binnen hun organisatie. Via een muisklik krijgen managers inzicht in rivalen, promotors, kampioenen en bondgenoten en hun vermogen samen te werken en zo beter te presteren dan de concurrent.

“Teamwork is cruciaal voor elke grote organisatie en het is belangrijk om voor elke opdracht de juiste mix van mensen te selecteren en hen de juiste tools en werkomgeving te bieden om de gewenste resultaten te behalen,” vervolgt Strange. “Organisaties moeten moderne technologie inzetten om de overeenkomsten en verschillen van huidige en toekomstige teamleden beter te begrijpen. Voor het managen van het succes van een bedrijf en het creëren van een sterke organisatiecultuur en betrokkenheid is het belangrijk te begrijpen hoe individuen samenwerken en hoe teams met elkaar in wisselwerking zijn.”

Infor gebruikt voorspellende analyse en kunstmatige intelligentie in nieuwe producten die helpen toekomstige prestaties te voorspellen. “Kunstmatige intelligentie verandert de manier waarop we naar talent kijken en het beheren,” zegt Trish McFarlane, vice-president HCM Strategy, Infor. “Krachtige nieuwe technologieën stellen ons nu in staat om verschillende elementen en factoren in onze algoritmen te overwegen, zodat we nog betere voorspellingen uit onze modellen kunnen afleiden.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top