zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Informatie Technologie (IT) en het MKB
Informatie Technologie (IT) en het MKB

Informatie Technologie (IT) en het MKB

  • Nederland
  • Ondernemers in het MKB dreigen vaak door onder meer hoge kosten van investeringen, in met name nieuwe ontwikkelingen, kopje onder te gaan.
  • slider04
  • IT voor het MKB
  • www.itvoorhetmkbzuidholland.nl
  • alex@itvoorhetmkbzuidholland.nl

Voor de gemiddelde MKB ondernemer wordt het steeds lastiger om te investeren in nieuwe ontwikkelingen, noodzakelijk om het voortbestaan van het bedrijf te waarborgen.
Daarbij komt het vaak voor dat MKB ondernemers van de bomen het bos niet meer zien. Dit gaat vaak op voor alle terreinen, of het nu gaat om financieringen, kredietverstrekkingen, verzekeringen, belastingtechnische zaken maar ook op technisch vlak, Informatie Technologie (IT) bijvoorbeeld.
Als we het hebben over het laatste.. hier kunnen we kort over zijn: werkelijk álles is op dit gebied mogelijk. Of het nu gaat om het veilig stellen van bedrijfsgegevens en overige data, het nieuwe werken, efficiency, snelheid, bereikbaarheid, communicatie…alles valt of staat met een gedegen netwerk en de juiste technologie.
Echter, men denkt vaak veel te moeten investeren in de juiste IT infrastructuur en dat het lastig is om volledige dienstverlening op gebied van IT beheer te vinden.
Dit is een misverstand. Er zijn juist mogelijkheden om de IT infrastructuur te laten beheren voor een alleszins redelijk tarief dat volledig is toegespitst op het MKB van vandaag.

Om een aantal punten te noemen van belangrijke zaken op dit gebied:

  • Volledige IT dienstverlening voor een MKB-vriendelijk tarief, waarbij Remote Back-Up en Secured Devices of Hosted E-mail als een extra is inbegrepen.
  • MKB ondernemingen hebben behoefte aan duidelijkheid en strakke planning. Het bieden van een gegarandeerde responstijd door de IT  leverancier is daarbij van groot belang voor de MKB ondernemer.
  • Een Service Desk dat onbeperkt bereikbaar is, is onontbeerlijk voor de MKB ondernemer. Immers, men weet nooit wanneer er zich een probleem voordoet.
  • In bepaalde situaties kan het zeer handig zijn om extra opties zoals Project Support, Direct Support en Never Stop Support  binnen handbereik te hebben om direct te kunnen inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer er zich een project aandient waarbij  de hulp van een ervaren IT Engineer moet worden ingeroepen (Project Support).

Al deze belangrijke punten zijn samengevat in één concept.

Op onze website www.itvoorhetmkbzuidholland.nl is uitgebreide informatie over dit concept beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
IT voor het MKB
Telefoonnr.: 085 – 8883024
E-mail : Alex@itvoorhetmkbzuidholland.nl

ITMKB logo

Over Elizabeth321

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top