donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Informatieavond; Start eigen klusbedrijf als Klussenier: al 10 jaar een succes!
Informatieavond; Start eigen klusbedrijf als Klussenier: al 10 jaar een succes!

Informatieavond; Start eigen klusbedrijf als Klussenier: al 10 jaar een succes!

  • Nederland
  • Op 11 mei aanstaande organiseert de franchiseorganisatie De Klussenier een regionale informatieavond in Amsterdam. De avond staat in het teken van het starten van een eigen klusbedrijf. De informatieavond is interessant voor veelzijdig vakmannen die meer vrijheid en voldoening uit hun werk willen halen. Uiteraard zijn de partners ook van harte welkom.
  • De Klussenier
  • www.eigenbedrijf.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl
  • Barneveld –

Start jouw eigen klusbedrijf

Er zijn vele voorbeelden van vakmannen die door de recessie hun functie in de bouw als uitvoerder, allround timmerman etc. niet voort kunnen zetten. De wildgroei aan ZZP’ers is daar een gevolg van. Door de moordende concurrentie onder ZZP’ers wordt er vaak geprobeerd om de goedkoopste offertes aan te bieden, waar een bepaalde groep particulieren gretig gebruik van maakt. Zo wordt het een vicieuze cirkel. De meest voor de hand liggende, en soms enige oplossing, lijkt jezelf laten inhuren door een grotere aannemer veelal tegen kostprijs. Op deze manier gaat een goed inkomen, veel ervaring en vakmanschap verloren. Tevens is het werk veelal eenzijdig en moet het onder tijdsdruk worden uitgevoerd.

Hoe anders is het als je jouw eigen klusbedrijf hebt? De meeste opdrachten van Klusseniers komen van particulieren bij hen uit de buurt. Dit betekent meer vrijheid. Je neemt zelf het werk op, maakt zelf de calculatie en offerte en natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Dit betekent dat je de kwaliteit kunt leveren waar jij voor staat; een belangrijk gegeven voor veel echte vakmannen in deze tijd.

Meerwaarde van De Klussenier

Als grootste organisatie van Nederland op het gebied van renovatie en onderhoud geniet De Klussenier grote naamsbekendheid. Deze naamsbekendheid wordt nog eens versterkt door programma’s als Help Mijn man Is Klusser. Het merk De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit en is vertrouwd bij de consument.

Als Klussenier maak je niet alleen gebruik van het merk maar ook van de ondersteuning van de organisatie. De begeleiding begint al bij het eerste gesprek met advies op maat over financiering, het maken van een ondernemingsplan en persoonlijke mogelijkheden. Maar het gaat verder: De organisatie begeleidt ook in het vervolgtraject met een ondernemerstraining (inclusief training in het gebruik van een gebruiksvriendelijk calculatie- en offerteprogramma), op maat marketing en coaching. Daarnaast zorgt de organisatie voor ondersteuning op het administratieve vlak zodat Klusseniers klanten blij kunnen maken met een nieuwe badkamer, keuken of dakraam. En wil de klant een aanbouw of groter project laten realiseren, dan vindt een Klussenier altijd een extra helpende hand bij één van de 180 collega Klusseniers.

Informatieavond

De avond staat in het teken van het starten van een eigen klusbedrijf met ondersteuning van de grootste landelijke franchiseorganisatie in de bouw, De Klussenier. Tijdens deze avond is er ook tijd voor een klein persoonlijk gesprek waarin besproken kan worden wat de formule jou kan bieden.

Ben jij geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op www.eigenbedrijf.klussenier.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Wim Vreugdenhil op telefoonnummer 0342-849797.

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top