zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Information Security Management (Mini Master)
Information Security Management (Mini Master)

Information Security Management (Mini Master)

  • Nederland
  • De 6-daagse Mini Master Information Security Management bestaat uit 3 lesmodules van elk 2 dagen die in Tilburg en Antwerpen plaatsvinden.
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • www.imf-online.com
  • info@imf-online.com

Deze unieke opleiding geeft inzicht in de belangrijkste aspecten van Information Security Management en leert het werkveld van Information Security Management te overzien en te managen.

Deze unieke toplevel Information Security Management opleiding geeft u inzicht in de belangrijkste aspecten van Information Security Management en leert u het werkveld van Information Security Management te overzien en te managen. De opleiding wordt verzorgd door topprofessionals uit de praktijk en topacademici van twee vooraanstaande Europese business schools. De 6-daagse Mini Master Information Security Management bestaat uit 3 lesmodules van elk 2 dagen die in Tilburg en Antwerpen plaatsvinden.

In de Mini Master Information Security Management wordt u opgeleid tot intermediair tussen het hogere management, de IT organisatie en de operationele afdelingen met betrekking tot Information Security Management. Het programma heeft een duidelijke managerial focus.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top