donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Infrabel kiest voor Simac
Infrabel kiest voor Simac

Infrabel kiest voor Simac

  • Nederland
  • Infrabel kiest opnieuw voor Furukawa lasmachines van Simac Electronics
  • Simac Electronics
  • info@simacelectronics.nl

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Veiligheid en onverstoorde beschikbaarheid op het spoorwegnet staat centraal in het denken en doen bij Infrabel. De continue beschikbaarheid zonder storingen is dan ook van groot belang. Mocht er toch een storing optreden zal deze ook altijd zo spoedig mogelijk worden opgelost. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de apparatuur hiervoor is dan van zeer groot belang.

Jarenlange ervaring met Fitel Furukawa fusielasapparatuur
De kwaliteit en duurzaamheid van de Fitel Furukawa toestellen is dan ook reeds uit ervaring gekend bij Infrabel. Samen met een eigen in huis gespecialiseerd onderhouds- en kalibratie lab zorgt Simac Electronics ervoor dat deze toestellen optimaal in het veld inzetbaar zijn en dat zij een lange levensduur kennen.

Over Infrabel
Infrabel is de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoornet. De mede-werkers zorgen dag in dag uit voor het onderhoud, de modernisering en de uitbreiding van de spoorinfrastructuur: spoor, bovenleiding, wissels, seinen, overwegen enz. Als uitbater van het Belgische spoorwegnet verdelen ze de beschikbare spoorcapaciteit en coördineren ze alle treinritten op het net.

Over Simac Electronics
Simac Electronics is gevestigd in Drunen. Als kenniscentrum, ingenieursbureau en service centrum bieden we hoogwaardige meet- en verbindingsoplossingen. Zo leveren en ondersteunen zij glasvezelmeet- en lasapparatuur en veiligheids-testapparatuur. Ook leveren we glasvezel-, coax- en koperkabelproducten.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top