donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ING Advocate-update via voorbereidingen beursgang ING Verzekeren
ING Advocate-update via voorbereidingen beursgang ING Verzekeren

ING Advocate-update via voorbereidingen beursgang ING Verzekeren

  • Nederland
  • Vandaag, Jan Hommen, bestuursvoorzitter van ING Groep, en de leden van het executive team van ING Verzekeringen zal een update over de voorbereidingen voor een beursgang van ING Verzekeringen op een bijeenkomst met beleggers en analisten in Londen te bieden.
  • ING Group
  • http://www.ing.com
  • raymond.vermeulen@ing.com
  • http://www.ing.com/Ons-Bedrijf/Press-room/Persberichten-archief/Persbericht/ING-geeft-update-over-voorbereidingen-beursgang-ING-Verzekeren.htm

In zijn presentatie zal Jan Hommen een update over de voortgang van de herstructurering van ING Groep te geven, waaruit blijkt dat ING de eindfase is getreden. Het bedrijf is nu meer gericht, minder complex en robuuster. In augustus, heeft ING overeenstemming bereikt over de verkoop van ING Life Korea en de desinvestering van de Aziatische verzekerings-en investment management activiteiten is nu bijna voltooid.

Het proces om de resterende Aziatische activiteiten af te stoten is aan de gang en ING werkt aan verschillende opties voor de desinvestering van ING Life Japan. ING US, ING VS gevestigde pensioen, investeringen en verzekeringsbedrijf is genoteerd op de New York Stock Exchange in mei en op 13 september een registratieverklaring bij de US Securities and Exchange Commission in verband met een mogelijke verkoop van een tweede tranche van ING VS de gewone aandelen door ING Groep.

Voor de verkoop van Europese verzekerings ING en investment management bedrijven, het nulalternatief is een Initial Public Offering (IPO). De voorbereidingen liggen op schema en afhankelijk van de marktsituatie, is een transactie gepland voor 2014. De transactie structuur moet nog worden vastgesteld en kan onder meer een (gedeeltelijke) spin-off. Een beursintroductie of spin-off vereist nagenoeg dezelfde voorbereidingen. Belangrijkste criteria om de transactie structuur te beoordelen zijn overwegingen kapitaal en het effect op de aandeelhouderswaarde, met name in het licht van de marktomstandigheden.

De presentaties van de leden van het executive team van ING Insurance, Lard Friese, Delfin Rueda en Dorothee van Vredenburch geleverd, geven een overzicht van de activiteiten en strategie van ING Insurance, de hoofdstad raamwerk en hoe ING Insurance is de voorbereiding voor de geplande beursgang in 2014. ING Insurance vormt een unieke combinatie van volwassen en groeimarkten en de strategische plannen laten zien hoe de volledige waarde van haar leidende marktposities kan worden gewonnen. Het ervaren managementteam zal laten zien hoe de organisatie is vastbesloten zich te richten op klanten, de efficiëntie te verbeteren en het genereren van kapitaal op hetzelfde moment.

Alle presentaties zijn online beschikbaar op www.ing.com. De keynote speech van Jan Hommen (vanaf 09:00 CET) en alle andere presentaties live te volgen via de webcast op www.ing.com/ir.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top