zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / ING inspireert met 360 graden video bij het maken van financiële keuzes
ING inspireert met 360 graden video bij het maken van financiële keuzes

ING inspireert met 360 graden video bij het maken van financiële keuzes

  • Nederland
  • In het kader van de campagne ‘Aanpakken’ heeft ING een 360 graden video ontwikkeld om Nederlanders te inspireren met het maken van financiële keuzes.
  • www.ing.nl
  • info@ing.com

In de video volgen we een man vanuit een first-person-perspective. De video is zo gemaakt dat de stand van je smartphone of tablet bepaalt welk deel van de video je ziet. Als gebruiker beweeg je zelf je smartphone of tablet heen en weer om alle mogelijkheden te kunnen zien. ING is de eerste financiële dienstverlener in Nederland die deze vooruitstrevende techniek toepast. De video wordt via Facebook gedeeld.

Kijker wordt meegenomen in financiële keuzes
In deze 360 graden video wordt de kijker meegenomen door een aantal situaties van een man die geld heeft verdiend en op weg is naar een ING-kantoor om het bedrag te storten. Onderweg komt de man voor verschillende financiële keuzes te staan. Door de 360-camera, waardoor we voortdurend in de omgeving van de man kijken, komen we erachter dat hij ook andere keuzes kan maken. Uiteindelijk komt de man bij een kantoor van ING, waar hij in gesprek gaat om inzicht te krijgen in zijn financiën. De film is via Google Chrome en Firefox op een desktop te bekijken.

Inspireren tot optimaliseren van financiën
ING vindt het belangrijk dat klanten bewuste financiële keuzes maken. Hiervoor hebben ze inzicht nodig in hun inkomsten, uitgaven, vermogen, wonen en pensioen. De persoonlijke situatie is hierbij van belang net als wensen en plannen voor nu en later. Met één Financieel fit Gesprek met de adviseur van ING zijn klanten een stuk wijzer over hun geldzaken. Ze kunnen ook via online seminars en handige tools en scans met hun financiële zaken zelf aan de slag gaan.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top