woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / ING Nederland fonds helpt Nederland vooruit
ING Nederland fonds helpt Nederland vooruit

ING Nederland fonds helpt Nederland vooruit

  • Nederland
  • Financiële ondersteuning voor lokale stichtingen.
  • www.ing.nl
  • info@videobankonline.com

ING start een nieuwe campagne: Help Nederland vooruit, om goede doelen in Nederland financieel te ondersteunen. Nederlanders kunnen hun eigen goede doel de komende drie weken via een speciale website aanmelden om in aanmerking te komen voor een donatie van het ING Nederland fonds. ING vindt het belangrijk om te investeren in omvangrijke maatschappelijke initiatieven en ideeën, maar wil ook lokale projecten in Nederland een steuntje in de rug te geven.

Goede doel aanmelden
Vanaf vandaag tot 31 januari 2016 kunnen alle Nederlanders hun goede doel aanmelden. Het ING Nederland fonds doneert bedragen tussen de € 1.000,- en € 5.000,- aan Nederlandse verenigingen en stichtingen (met Nederlands rekeningnummer) die:

- Zich lokaal inzetten om mensen vooruit te helpen;
- Geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel;
- Geen winstoogmerk hebben.
ING selecteert per regio vijf verenigingen of stichtingen die een donatie ontvangen. Na de selectie volgt er een stemperiode. Deze stemperiode bepaalt de hoogte van de donatie. Na de stemperiode krijgt het goede doel te horen welk bedrag het ontvangt.

Over het ING Nederlandfonds
Als Nederlandse bank is ING nauw verbonden met de Nederlandse samenleving. Om de betrokkenheid bij Nederland te laten zien is in 2015 het ING Nederland fonds opgericht. Het fonds heeft als doel verenigingen en stichtingen vooruit te helpen die het initiatief nemen Nederland sterker te maken. Het fonds steunt mensen met ideeën. Mensen die hun nek uitsteken om Nederland vooruit te helpen en sterker te maken.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top