zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ingenico Group in samenwerking met Google voor grensoverschrijdende e-commerce
Ingenico Group in samenwerking met Google voor grensoverschrijdende e-commerce

Ingenico Group in samenwerking met Google voor grensoverschrijdende e-commerce

  • Europa
  • Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING), wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen, maakt vandaag bekend dat Ingenico Payment Services, de divisie voor digitale transacties, gaat samenwerken met Google Inc. om online bedrijven te helpen internationaal uit te breiden, met een gezamenlijk initiatief genaamd de Export Accelerator.
  • Ingenico
  • www.ingenico.com
  • jurriaan.trommels@globalcollect.com

Met het oog op het internationale groeipotentieel van e-commerce starten Ingenico Payment Services en Google de samenwerking met een innovatieve pilotoplossing in België als eerste stap. Beide bedrijven gaan hun expertise bundelen in een unieke combinatie van kennis over zowel betaalgedrag als consumentenvoorkeuren, waarmee online bedrijven de informatie en instrumenten krijgen die nodig is om gefundeerde besluiten over internationale uitbreiding te nemen.

De samenwerking pakt een van de grootste uitdagingen aan waar online bedrijven mee te maken krijgen als ze internationaal uitbreiden en biedt een oplossing waarmee nieuwe groeimogelijkheden kunnen worden ontdekt, internationale markten kunnen worden ontsloten, en online omzet kan worden verhoogd.

Google’s inzicht in internationaal zoekgedrag levert specifieke informatie waarmee nieuwe kansen voor export kunnen worden geïdentificeerd. Bovendien helpt Google online bedrijven aan gericht en relevant lokaal zoekverkeer. Ingenico Group levert vervolgens de betalingsexpertise en technologie – o.a. lokaal relevante betaalproducten, online fraude oplossingen, analyse van betaaldata, en risicomanagement – om dit verkeer succesvol te converteren naar verkopen.

Als meertalig land met veel e-commerce potentieel is voor België gekozen om het project te lanceren.

“We zijn er trots op om met Google samen te werken, en onze positie in het betalingsecosysteem in te zetten,” zei Stephen Buechner, EVP e-payments bij Ingenico Group. “Deze samenwerking demonstreert ons vermogen om het eenvoudiger te maken voor bedrijven om online betalingen te accepteren, en ze te helpen om simpel en veilig uit te breiden naar nieuwe markten. Door ons wereldwijd netwerk en lokale expertise toe te voegen aan Export Accelerator kunnen we bedrijven helpen om heel efficiënt connecties met nieuwe, internationale klanten te maken, en daarmee hun bedrijf verder uit te breiden.”

“Export Accelerator is een geweldige manier om Belgische bedrijven te helpen om online te groeien. Bedrijven die investeren in het online kanaal groeien twee keer zo snel als bedrijven die dat niet doen. Het is ons doel om zo veel mogelijk Belgische ondernemers te inspireren om gebruik te maken van de mogelijkheden die het web biedt. Er zijn 11 miljoen consumenten in België. De 2.5 miljard consumenten die buiten België wonen bieden enorme groeimogelijkheden. Deze samenwerking met Ingenico Group zal het eenvoudiger maken voor Belgische bedrijven om deze mogelijkheden te realiseren.” Aldus Thierry Geerts, country director Google België.

About Ingenico Group

Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING) Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING), is de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen en biedt slimme, betrouwbare en veilige oplossingen waarmee handel in winkels, online en mobiel mogelijk wordt gemaakt. Met het grootste netwerk voor verwerking van betalingen ter wereld leveren we beveiligde betaaloplossingen op lokale, nationale of internationale schaal. Financiele instellingen en bedrijven, van kleine handelaren tot een aantal van de grootste merken ter wereld, vertrouwen op ons als partner. Onze betaaloplossingen laten handelaren betalingen vereenvoudigen, en helpen de belofte aan klanten te realiseren.

Over jtrommel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top