vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Ingram Micro Mobility en Truphone sluiten exclusief strategisch partnership
Ingram Micro Mobility en Truphone sluiten exclusief strategisch partnership

Ingram Micro Mobility en Truphone sluiten exclusief strategisch partnership

  • Nederland
  • Nieuwegein / Bilthoven, 1 januari 2016 – Met ingang van 1 januari 2016 is Ingram Micro aangesteld als strategisch partner van Truphone. Ingram Micro zal het portfolio van Truphone in de zakelijke markt via haar partners aan gaan bieden. Dit betekent een belangrijke extra schakel in het telecom portfolio van Ingram Micro, dat hiermee haar resellers in staat stelt een compleet en onafhankelijk communicatie aanbod te leveren. Voor Truphone betekent het een belangrijke stap in het uitbreiden van haar bestaande partners indirecte kanaal.
  • Truphone
  • www.truphone.nl
  • MarketingNL@truphone.com
  • Over Ingram Micro Inc. Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Geen ander bedrijf levert het complete spectrum aan wereldwijde technologie- en supply chain services aan partners over de hele wereld. Ingram Micro’s mondiale infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn business partners in staat efficiënt en succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. Bezoek www.ingrammicro.nl. Over Truphone Truphone is dé zakelijke telecomprovider voor internationaal bellen en internetten zonder landsgrenzen. Truphone brengt mensen dichterbij hun internationale contacten, maakt hen productiever en biedt hen optimale service. Truphone’s gepatenteerde technologie werkt in meer dan 200 landen. In 66 landen biedt Truphone zelfs één bundel en één vast tarief. Dit biedt gebruikers voorspelbare, lage kosten gecombineerd met een uitstekende netwerkervaring. Eén van de manieren waarop Truphone dit realiseert is door gebruikers in de acht verschillende landen van de Truphone Zone één simkaart te bieden, met daarop tot acht internationale nummers. Hierdoor kunnen mensen in deze acht landen bellen, sms´en en internetten alsof ze in Nederland zijn, met lokale gesprekskwaliteit en datasnelheid. De Truphone Zone bestaat uit Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Hong Kong, Polen en Spanje. Truphone biedt haar klanten 24/7-ondersteuning in verschillende talen. Daarnaast monitort het bedrijf proactief de netwerkprestaties voor een naadloze en consistente mobiele ervaring wereldwijd. Het hoofdkantoor van Truphone is gevestigd in Londen. Truphone heeft 13 kantoren verspreid over vier continenten en blijft wereldwijd uitbreiden. Meer informatie www.truphone.nl. Neem voor meer informatie contact op met: Ingram Micro: Gerben de Haan, Business Manager Activation Services, via +31 30 246 4297. Truphone: Jens Leers, Director Indirect Sales, via +31 6 – 29 720 409.

“Met de toevoeging van Truphone aan ons portfolio zijn wij nu in staat om onze resellers op een totale manier te voorzien van abonnementen. Truphone is de eerste mobiele operator met één wereldwijd netwerk. Truphone biedt wereldwijde dekking, zonder roamingkosten, en één bundel met MB’s, sms-berichten en belminuten die in 66 landen gebruikt kan worden.”, zegt Remco Nieuwenhuyse, Sales & Marketing Director van Ingram Micro Mobility. “Dit aanbod sluit naadloos aan bij onze strategie om klanten van onze zakelijke telecom en IT resellers een internationale totaaloplossing aan te bieden.”

 

Over de samenwerking zegt Rob van Velzen, Managing Director Truphone Nederland: “Het indirecte kanaal wordt voor Truphone steeds belangrijker. Een krachtige partner als Ingram Micro is een serieuze stap in het vergroten ons bereik in het reseller-landschap. Zowel binnen Nederland als daar buiten. Ingram Micro als exclusieve distributiepartner is daarom niet meer dan de logische keuze voor Truphone. Daarnaast sluit de dienstverlening van Ingram Micro op het gebied van fulfilment en hardware goed aan op onze groei en toekomstige ambities.”

Over ruud.bouten@truphone.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top