zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Inkoop trouwjurken 2014
Inkoop trouwjurken 2014

Inkoop trouwjurken 2014

  • Nederland
  • Om een overzicht van de nieuwe trends van trouwjurken in 2014 te krijgen, heeft New Styling Bruidsmode in Almere-Haven afgelopen mei volop de internationale bruidsbeurzen en catwalkshows bezocht.
  • New Styling Bruidsmode
  • newstyling.mode@gmail.com

Om een overzicht van de nieuwe trends van trouwjurken in 2014 te krijgen, heeft New Styling Bruidsmode in Almere-Haven afgelopen mei volop de internationale bruidsbeurzen en catwalkshows bezocht. Onze internationale bruidsjurken schitterden op de catwalks. De perfecte pasvormen, mooie stoffen en romantische ontwerpen; het maken van een keuze was lastig uit al die fameuze trouwjurken.

Trouwjurken uit de collecties van 2014 laten veel kant en soepele stoffen zien. De vintage look en prinsessenjurk zijn in bijna elke collectie vaak terug te zien. Voor iedere bruid is er een trouwjurk die helemaal bij haar persoonlijkheid past. Ook in 2014 zijn er genoeg prachtige bruidsaccessoires te vinden die jouw outfit helemaal compleet maken. De collecties trouwjurken 2014 zullen september/oktober 2013 binnen komen in onze bruidswinkel.

Over newstylingbruidsmode

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top