zaterdag, juni 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Innovatieve 802.11ac Wave 2 access points van Aerohive bevorderen het gebruik van Dual 5 GHz-technologie
Innovatieve 802.11ac Wave 2 access points van Aerohive bevorderen het gebruik van Dual 5 GHz-technologie

Innovatieve 802.11ac Wave 2 access points van Aerohive bevorderen het gebruik van Dual 5 GHz-technologie

  • Nederland
  • Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), onafhankelijke leverancier van zakelijke netwerkoplossingen die vanuit de cloud worden beheerd, maakt bekend dat het een snelle verkoop ondervindt van haar innovatieve dual 5 GHz 802.11ac Wave 2 access points. Deze producten waren in het tweede kwartaal van 2017 goed voor 45 procent van de totale omzet uit access points. Dual 5 GHz-technologie draagt bij aan verbeteringen van de netwerkefficiëntie en -prestaties en een hogere return on investment.
  • Aerohive
  • info365@aerohive.com
Aerohive organiseert op donderdag 17 augustus een webinar over de voordelen van software defined radio’s en nieuwe doorbraken op dit gebied. Geïnteresseerden kunnen zich hieraanmelden om te weten te komen hoe dual 5 GHz-technologie de operationele efficiëntie verbetert, de bandbreedte tot factor zeven verhoogt, de flexibiliteit en aanpasbaarheid van netwerken vergroot en draadloze storingen terugdringt.Het innovatievermogen van Aerohive heeft geresulteerd in zelflerende, door kunstmatige intelligentie ondersteunde software defined radio’s (SDR’s) en RF-IQ-technologie die zorgt voor dynamische optimalisatie van de efficiëntie en prestaties in dual 5 GHz-omgevingen.

“De netwerkbranche stapt en masse over op een software defined model. Dat is wat de dual 5 GHz-oplossing zo aantrekkelijk maakt”, zegt Changming Liu, oprichter en chief technology officer van Aerohive Networks. “We zijn er als enige leverancier in geslaagd om diverse technische obstakels te overwinnen en ondersteuning te bieden voor een gelijktijdig gebruik van de frequentieband van 5 GHz binnen access points. We geven eindgebruikers daarnaast de regie in handen met software defined radio’s die ze kunnen gebruiken in de modus die het beste op hun omgeving aansluit. Dit zorgt niet alleen voor een optimale draadloze ervaring, maar draagt ook bij aan kostenbesparingen dankzij het gebruik van één access point in plaats van twee. Het resultaat: minder storingen, hardware, bekabeling en stroomverbruik.”

—–

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u de uitgebreide versie van het persbericht.

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Milpitas in Californië. Voor meer informatie bezoek http://www.aerohive.com, bel 0800 0200462, volg @Aerohive op Twitter, abonneer op het blog, word lid van de community of word fan op Facebook.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top