dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Inschrijving MBA opleiding op afstand van The Open University sluit 17 april
Inschrijving MBA opleiding op afstand van The Open University sluit 17 april

Inschrijving MBA opleiding op afstand van The Open University sluit 17 april

  • Internationale
  • MBA opleiding de sleutel tot een succesvolle management carrière The Open University (OU) van Engeland biedt afstandsonderwijs op universitair niveau aan studenten over de gehele wereld. Sinds de oprichting van The Open University Business School in 1983, zijn al 24.000 managers van over de hele wereld, werkzaam in verschillende disciplines, afgestudeerd. The OU biedt werkenden en leidinggevenden die hun professionele positie willen versterken, als een van de weinige universiteiten ter wereld, een MBA programma in de vorm van afstandsonderwijs. Zij kunnen daardoor een fulltime academische opleiding volgen zonder hun carrière te hoeven onderbreken. The Open University Business School is bovendien – als een van de slechts 1% van alle Business Schools ter wereld - triple-geaccrediteerd.
  • ZZindi Corporate Communicatie
  • info@zzindi.nl
  • EINDE BERICHT Voor vragen over het MBA programma, neemt u contact op met de Marketing vertegenwoordiger van de Open University Business School, de heer Robert Ensor via Robert.Ensor@oubs.eu of 020 412 1962. Voor beeldmateriaal kan contact worden opgenomen met Cindy van der Helm, Persvoorlichter in Nederland voor The Open University, via info@zzindi.nl of 0521-763402. Over The Open University Business School The Open University Business School biedt, als Bedrijfskunde Faculteit van de grootste Britse universiteit met afstandsonderwijs, werkende managers de mogelijkheid om strategische leiderschapskwaliteiten te verbreden, managementinstrumenten kritisch te reflecteren en duurzaam te ondernemen. Het wereldwijd erkende MBA programma is door de internationale organisaties EQUIS, AMBA en AACSB geaccrediteerd. Daarmee behoort de MBA van The Open University tot een van de weinige MBA programma's (slechts 1 %) dat deze drievoudige accreditatie heeft. De volledige studie duurt ongeveer drie jaar. Studenten werken met traditionele leermiddelen, zoals schoolboeken, maar hebben ook toegang tot digitale, interactieve versies van het materiaal. Intranet-fora, web seminars en klassikaal contact vullen het lesprogramma aan. De MBA studiegroepen worden begeleid door docenten en studieadviseurs. Bijeenkomsten en elektronische samenkomsten geven studenten de kans om contact te maken met medestudenten wereldwijd. De toelatingseisen voor een MBA aan The Open University zijn een afgeronde Bachelor of HBO opleiding en kennis van de Engelse taal.

In recent onderzoek geeft meer dan 95 procent van de bevraagde MBA studenten aan dat de studie geholpen heeft om persoonlijke managementvaardigheden verder uit te breiden. Vier op de vijf respondenten kreeg al loonsverhoging tijdens hun studie. En daarbij draagt de MBA bij aan persoonlijke ontwikkeling, die ook door de werkgever zeer gewaardeerd wordt. Ongeveer 40 procent van de MBA studenten van The Open University ontving financiële steun van de werkgever. Studenten die zich willen aanmelden voor een MBA en geïnteresseerd zijn in financiële steun van hun werkgever, worden hierbij geholpen door The Open University.

Het MBA programma is zo ontworpen dat studenten de opgedane management theorieën direct op hun werkplek kunnen toepassen en dus hun functie beter kunnen uitvoeren. Het programma is flexibel ingericht, zodat het eenvoudig te combineren is met persoonlijke werk- en leefomstandigheden en familiale verplichtingen. Gemiddeld zijn studenten ongeveer 12 tot 16 uur per week bezig met hun Engelstalige studie en sluiten zij deze na zo’n 3 jaar af. Studenten bepalen hun eigen schema en zijn vrij om een studiepauze in te lassen. De enige voorwaarde voor afstuderen is dat de laatste module binnen zeven jaar wordt afgerond.

Het MBA programma biedt meerdere voordelen. Zo ook voor Kathryn Munt MBA. “Ik heb gekozen voor The Open University Business School, omdat The OU hoog aangeschreven staat en de Business School triple-geaccrediteerd is. Bovendien was ik bijzonder gecharmeerd van het kostenplaatje en de flexibiliteit die mij geboden werd door de modulaire aanpak. De MBA heeft me geholpen om carrière te maken. Voor aanvang van de opleiding was ik uitgever. Nu ben ik hoofd van IB Publishing bij The International Baccalaureate. Los van het feit dat de MBA deuren opende die eerder voor mij gesloten bleven, vond ik de opleiding bijzonder praktisch en relevant,” aldus Kathryn.

Werkenden die geïnteresseerd zijn in een MBA opleiding aan The Open University Business School, kunnen zich tot 17 april 2014 inschrijven voor het MBA programma dat start in mei.

Over CindyvdH

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top