maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Inschrijvingen Digital Transformers Award 2017 geopend
Inschrijvingen Digital Transformers Award 2017 geopend

Inschrijvingen Digital Transformers Award 2017 geopend

  • Nederland
  • Digital Transformers reikt op donderdag 5 oktober 2017 voor de derde keer de Digital Transformers Award (DTA) uit. Met de uitreiking in de A’DAM Toren worden de grootste digitale transformers van Nederland in de schijnwerpers gezet. In 2016 nam Anouk Beeren namens Deli XL de award in ontvangst, waar in 2015 Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal ging. Wie wordt hun opvolger? Geef jezelf op of nomineer iemand anders. Inschrijven kan tot 1 september.
  • Digital Transformers
  • organisatie@digital-transformers.nl

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen. De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten. Hij beschikt over sterke kennis en vaardigheden omtrent digitale mogelijkheden binnen organisaties en heeft een heldere visie op de ontwikkelingen daarin. Ten slotte wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Vertaalslag naar succesvolle toekomst
De digitale revolutie stelt nieuwe eisen aan de organisatie van de toekomst. Vooral grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling. Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende behoefte aan digitale transformers.

Digital Transformers mobiliseert kennis en kunde om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten deelnemen. Met de uitreiking van de Digital Transformers Award wordt digitaal talent in Nederland in contact gebracht met bedrijven die een digitale inhaalslag maken. Deelname aan het event is een uitgelezen kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken. Iedere ‘change-maker’ die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf of een ander nu online aanmelden. De inschrijvingen sluiten 1 september.

EINDE

Over Digital Transformers
Digital Transformers stimuleert de digitale ontwikkeling van bedrijven en biedt inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden. De organisatie bestaat uit drie bedrijven die actief zijn op het gebied van digitalisering en verandering: Lubbers De JongMirabeau en Newpeople.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top