woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Inschrijvingsdeadline voor bacheloropleidingen aan The Open University met een week verlengd
Inschrijvingsdeadline voor bacheloropleidingen aan The Open University met een week verlengd

Inschrijvingsdeadline voor bacheloropleidingen aan The Open University met een week verlengd

  • Europa
  • Wie een bacheloropleiding wil beginnen aan de grootste universiteit van Engeland kan zich nog tot donderdag 15 januari 2015 inschrijven. De deadline om zich in te schrijven is met een week verlengd. Dat werd vandaag door The Open University (OU) meegedeeld. De nieuwe opleidingen starten in februari van 2015.
  • ZZindi Corporate Communicatie
  • zzindicorporatecommunicatie.nl
  • info@zzindi.nl
  • EINDE BERICHT Contact over The Open University: The Open University, Studieadviseurs, Milton Keynes, Engeland, Tel. 0044/300 303 0266. Specifieke informatie over het MBA programma kan worden verkregen via de Marketing vertegenwoordiger van de Open University Business School, de heer Robert Ensor via Robert.Ensor@oubs.eu of 020 412 1962.
 Voor andere vragen of beeldmateriaal kan contact worden opgenomen met Cindy van der Helm, Persvoorlichter in Nederland voor The Open University, via info@zzindi.nl of 0521-763402.
 Over The Open University van Engeland: The Open University is opgericht in 1969 en biedt academische en professionele scholing. Sinds de oprichting zijn er ongeveer 1,8 miljoen studenten afgestudeerd. Het meest geliefd zijn de studies ICT, vreemde talen, Natuurwetenschappen, Bedrijfskunde en ook de MBA. The Open University Business School is de Faculteit Bedrijfskunde en is EQUIS, AACSB en AMBA geaccrediteerd. The Open University is een van de grootste drievoudig geaccrediteerde Business Schools in Europa. Zowel in Nederland als internationaal worden de hier behaalde diploma's erkend.

PB 23Wie een bacheloropleiding wil beginnen aan de grootste universiteit van Engeland kan zich nog tot donderdag 15 januari 2015 inschrijven. De deadline om zich in te schrijven is met een week verlengd. Dat werd vandaag door The Open University (OU) meegedeeld. De nieuwe opleidingen starten in februari van 2015. Toekomstige studenten hoeven geen eindexamen te hebben afgelegd of een diploma te hebben behaald; wel is een goede beheersing van de Engels taal vereist. In Engeland en verspreid over heel Europa staan meer dan 200.000 studenten ingeschreven. Degenen met interesse voor een bacheloropleiding in natuur- en geesteswetenschappen die in februari 2015 van start gaat en zich speciaal richt op Europese studenten, kunnen kijken op de internationale website van de universiteithttp://www.openuniversity.edu/february-start-degrees. Het zijn 15 Bachelor of Science-opleidingen, bijvoorbeeld Psychologie, Gezondheidswetenschappen, ICT, Economie of Wiskunde. Tot de opleidingen Geesteswetenschappen die komende februari starten behoren onder andere Sociale Wetenschappen, Engelse taal- en letterkunde en literatuur, en Politicologie, Geschiedenis of Internationale Studies. Bijzonder vermeldenswaardig is de Open Degree. Hierbij kunnen studenten met vakken uit verschillende studierichtingen hun studie samenstellen, die ze zelf op intellectueel gebied als inspirerend ervaren of die erg geschikt is voor de ontwikkeling van de eigen carrière. Een Credit Transfer uit een eerdere studie kan tijd en geld besparen, maar is nu alleen nog mogelijk wanneer in april 2015 met de studie wordt begonnen.

Bijzonder aan het afstandsonderwijs van The Open University is dat er geen selectie is naar aanleiding van eerder behaalde cijfers of dat er andere formele toelatingseisen voor de eerste graad van een bacheloropleiding gelden. Iedereen die ouder is dan 16 jaar en een goede kennis van het Engels heeft, kan zich inschrijven. De meeste OU-studenten studeren in deeltijd. Meer dan 70% heeft een baan en kan dankzij de flexibele onderwijsmethode z’n baan goed combineren met de studie.

Het studeren met studenten uit de hele wereld is interactief: de studenten onderhouden via het elektronische platform nauw contact met elkaar en hun tutoren, ook als ze elkaar niet altijd persoonlijk ontmoeten. Het didactisch goed opgebouwde en veelvuldig bekroonde on- en offline lesmateriaal met boeken, video- en audiomateriaal en het online-conferentiesysteem dragen bij aan het succesvol studeren. Voor elke module is een persoonlijke tutor beschikbaar die gemiddeld 18 studenten begeleidt.

De studie aan een rijksgesubsidieerde Britse universiteit is ook voor Engelse studenten niet gratis. Er wordt per gevolgde module betaald. Het is mogelijk in maandelijkse termijnen te betalen via the Student Budget Account (OUSBA). Een bacheloropleiding duurt bij voltijd studeren ongeveer drie jaar. Aangezien de meeste OU-studenten een baan hebben duurt het langer voordat ze de bacheloropleiding hebben afgerond. Voor vragen kan het terugbelformulier op de site worden ingevuld; een studieadviseur belt dan kosteloos terug, ook zaterdags en ‘s avonds. 
Meer informatie is te vinden op: www.openuniversity.edu.

Over CindyvdH

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top