vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “InShoring Pros gaat samenwerken met Mendix”
“InShoring Pros gaat samenwerken met Mendix”

“InShoring Pros gaat samenwerken met Mendix”

  • Nederland
  • InShoring Pros is samen met Mendix een business partnership gestart om Mendix klanten, gebruikers en business partners te voorzien van een wereldwijd inzetbare pool van direct inzetbare gecertificeerde Mendix ontwikkelaars.
  • Mendix InShoring and Development by InShoring Pros
  • InShoring Pros
  • http://www.inshoring-pros.com
  • marry@inshoring-pros.com
  • http://www.inshoring-pros.com/nieuws/inshoring-pros-mendix-partnership/

InShoring Pros is in samenwerking met Mendix een inititatief gestart voor de schaalbare inzet van gecertificeerde Mendix ontwikkelaars. Door het aanhoudende succes van Mendix ontstaat er een groeiende vraag naar goede en ervaren Mendix ontwikkelaars. InShoring Pros heeft een innovatief bedrijfsmodel waarmee het mogelijk is om één of enkele software ontwikkelaars vanuit het buitenland, op afstand, succesvol mee te laten werken in lokale teams binnen Europa. Met het model van InShoring Pros is bovendien een agile manier van software ontwikkeling mogelijk, wat nauw aansluit bij de mogelijkheden van het Mendix App Platform.

Kwaliteit staat voorop. Zowel InShoring Pros als Mendix zijn van mening dat een focus op kwaliteit en een kortere doorlooptijd belangrijke voorwaarden zijn voor het succesvol ontwikkelen van software. De agile ontwikkelmethodiek vereist een nauwere interactie tussen eindgebruikers en ontwikkelaars . Met het business model van InShoring Pros is het mogelijk om zowel lokale Agile/Scrum Mendix Business Engineering uit te voeren en internationaal gebruik te maken van gespecialiseerde ontwikkelaars die specifieke integraties en aanpassingen (customisaties) kunnen doen binnen een bestaande klant infrastructuur en omgeving. Ook testwerk en specifieke optimalisaties kunnen kosteneffectief uitgevoerd worden.

Schaalbaarheid en korte doorlooptijden. Edgar Kiwiet, directeur van InShoring Pros: “We onderkennen beiden dat iedereen zich primair moet kunnen richten op zijn bedrijfsspecificaties en zo min mogelijk lastig gevallen moet worden met de technische realisatie. Als ontwikkelplatform en omgeving is Mendix daar ideaal voor en sluit daarmee goed aan bij onze visie waarbij een lokale Technische Coordinator, als onderdeel van een klant-team, toegang biedt tot wereldwijde en schaalbare technische expertise”.

Productiviteit in het kwadraat. Het Mendix App Platform maak het mogelijk om hoge kwaliteit resultaten in dagen in plaats van maanden op te leveren. In combinatie met InShoring kan dit ook nog eens met voordelige tarieven met de inzet van zeer ervaren professionals. InShoring Pros gelooft in het potentieel van Mendix en heeft de eerste groep van wereldwijd inzetbare Mendix ontwikkelaars opgeleid voor de Europese markt.

Floor van Gageldonk is de EMEA partner en channel manager van Mendix. Van Gageldonk: “Mendix verdubbelt al een aantal jaren op rij haar omzet. Deze sterke resultaten zijn het gevolg van onze enterprise platform-strategie. Onze klanten zijn op zoek naar snellere en efficiëntere bedrijfsvoering, en naar manieren om sneller te kunnen innoveren. Daar is Mendix ideaal voor. We zijn dan ook blij InShoring Pros aan onze Partner Community toe te kunnen voegen om aan de explosieve vraag naar Mendix expertise en professionals te kunnen blijven voldoen.”

Over InShoring Pros: InShoring Pros koppelt Europese bedrijven aan hoogopgeleide, ervaren software-ontwikkelaars uit landen zoals Turkije, India, Sri Lanka en Rusland. Door de tussenkomst van een biculturele, tweetalige Technische Coördinator, die op locatie bij de Nederlandse klant fungeert als aanspreekpunt kunnen Nederlandse bedrijven profiteren van wereldwijde expertise en knowhow alsof het door een Nederlandse expert geleverd wordt. Ervaren software ontwikkelaars in JAVA, PHP, .NET, iOS, Android, Windows Phone, SAP, Oracle, MySQL, VMware, NopCommerce, Magento, Hybris, Intershop en Mendix. Tevens op maat gemaakte oplossingen voor Mobile, eCommerce en Cloud diensten.

Bekijk voor meer informatie www.mobile-pros.eu of www.inshoring-pros.com .

U kunt ons ook bellen op nummer +31 88 467 467 4 (+31-88-INSHORE). Ons bezoekadres is Amsterdam Art Centre, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam. 

Over Mendix

Mendix levert het App Platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Hierdoor is er niet in maanden, maar al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren.  Mendix heeft klanten als GE, Roche, ABN AMRO, TNT en Yahoo. Mendix is een internationaal bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zuid-Afrika. Probeer het App Platform gratis op www.mendix.com/signup.

Over Inshoring-pros

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top