woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “InShoring Pros participeert in Keys2Turkey”
“InShoring Pros participeert in Keys2Turkey”

“InShoring Pros participeert in Keys2Turkey”

  • Nederland
  • InShoring Pros neemt met een aantal van haar medewerkers deel als panellid in discussies rond de Turkse manier van zakendoen, het opbouwen van een effectief netwerk en hoe effectief jezelf in te leven in elkaars culturen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Kamer van Koophandel Amsterdam in samenwerking met Ondernemershuis Amsterdam Nieuw-West, Agiad, Meerbusiness Amsterdam, MKB Amsterdam en Business2Turkey.
  • Logo InShoring Pros
  • InShoring Pros
  • www.inshoring-pros.com
  • marry@inshoring-pros.com
  • Marry de Vries Marketing manager InShoring Pros Kantoor : +31 88 467 467 4 Email : marry.devries@inshoring-pros.com Edgar Kiwiet Directeur InShoring Pros Mobiel : +31 6 2044 7064 Kantoor : +31 88 467 467 3 Email : edgar.kiwiet@inshoring-pros.com Web : www.inshoring-pros.com

Turkije: toegangspoort naar zakelijk succes. De Turkse economie is één van de sterkst groeiende in Europa. In het land is veel vraag naar kennis en oplossingen in de agrarische sector, glastuinbouw en veeteelt. Ook de ICT-sector is een van de snelst groeiende in die regio. Binnen vijf jaar is die naar verwachting verdubbeld tot 10 miljard dollar. In de bouw liggen tevens grote kansen. De Turkse bouwsector is na China de grootste ter wereld met een waarde van 26 miljard dollar.

Kansen worden onderschat. Nederlandse ondernemers onderschatten de kansen in Turkije. ING-econoom Rob Rühl waarschuwde in 2012 al dat ons land daardoor 4,1 miljard euro aan exportinkomsten kan mislopen. Wilt u wel profiteren van deze kansen en overweegt u zaken te gaan doen in of met Turkije of wilt u uw bedrijf in het land uitbreiden? Kom dan naar de bijeenkomst Keys 2 success in Turkey op maandag 18 november in Amsterdam. Speciaal voor ondernemers in de ICT, agrofood en bouw en voor Nederlandse importeurs uit de textiel en andere industrieën.

Veel praktische informatie. DeTijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers de sleutels in handen die leiden naar succes in het land. Experts benoemen de perspectieven voor de sectoren agrofood, bouw en ICT. Deelnemers krijgen informatie over de Turkse manier van zakendoen, hoe een effectief netwerk op te bouwen in Turkije en hoe een bedrijf te vestigen in het land. Ook worden vragen beantwoord als ‘Waar loop je tegenaan bij importeren uit Turkije en produceren in Turkije?’ en ‘Hoe ga je om met financiën en wet- en regelgeving?’. Er is bovendien volop gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit Nederland en Turkije.

Over InShoring Pros: Bij InShoring Pros leveren we top kwaliteit software ontwikkeling. We bieden een gelokaliseerde toegang tot de beste software ontwikkelaars, producten en frameworks wereldwijd. We zijn global business partner voor Mendix.

InShoring Pros koppelt Europese bedrijven aan hoogopgeleide, ervaren software-ontwikkelaars uit landen zoals Turkije, India, Sri Lanka, Oekraïne en Rusland. Zowel individuele ontwikkelaars op afstand als projecten. Door de tussenkomst van een bi-culturele, tweetalige Technische Coördinator, die op locatie bij de Nederlandse klant fungeert als aanspreekpunt kunnen Nederlandse bedrijven profiteren van wereldwijde expertise en knowhow alsof het door een Nederlandse expert geleverd wordt. Ons unieke InShoring-proces maakt het bovendien mogelijk om Agile software ontwikkeling met kleinschalige wereldwijde teams uit te voeren.

Ervaren software ontwikkelaars in JAVA, PHP, .NET, iOS, Android, Windows Phone, SAP, Oracle, MySQL, VMware, NopCommerce, Magento, Hybris, Intershop en Mendix. Tevens op maat gemaakte oplossingen voor Mobile, eCommerce en Cloud diensten.

Ons bezoekadres is Amsterdam Art Centre, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam. U kunt ons ook bellen op nummer +31 88 467 467 4 (+31-88-INSHORE).

Bekijk voor meer informatie www.inshoring-pros.com, www.mobile-pros.eu, www.mendix-pros.com.

Over Inshoring-pros

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top