zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Inspiratie opdoen voor je nieuwe interieur
Inspiratie opdoen voor je nieuwe interieur

Inspiratie opdoen voor je nieuwe interieur

  • Nederland
  • In dit artikel lees je meer over Peter Grondhuis en zijn bedrijfje Peters Furniture en de grote meubelruilbeurs die hij zo'n 10 keer per jaar organiseert. Het is voor veel mensen een bron van inspiratie als het huis opnieuw moet worden ingericht.
  • Peters Furniture
  • www.petergrondhuis.nl
  • petergrondhuis@outlook.com

Hoi allemaal, mijn naam is Peter Grondhuis, ik heb op de HKU op school gezeten en werk nu als interior designer. Enige tijd geleden heb ik een eigen bedrijfje opgezet: Peter Furniture. Hierbij ontwerp ik verschillende meubelstukken. Op dit moment richt ik me nog voornamelijk op tafels, stoelen, kastjes, en wijnrekken. De meest gebruikte producten zijn hout, beton, en roestvrijstaal. Ik overleg met mijn klanten ontwerp ik de meubels helemaal op maat. Maar naast dit fantastische leuke bedrijfje heb ik ook een evenement dat ik zo’n tien keer per jaar organiseer. Bijna iedere maand organiseer ik namelijk een meubelruilbeurs.

De meubelruilbeurs van Peter Grondhuis

Op de Meubelruilbeurs van Peter Grondhuis kan iedereen meubels ruilen. Mensen van heel Nederland komen maandelijks naar de evenement om inspiratie op te doen en hun oude (of nieuwe!) meubels te ruilen voor iets anders. Geld speelt hierbij geen rol: alles wordt immers tegen elkaar geruild.

De beurs

Mensen komen overigens niet alleen maar naar de meubelruilbeurs toe om meubels met elkaar te ruilen, maar ze komen er ook om inspiratie op te doen voor hun eigen huis. Meubelmakers zijn ook vaak te vinden op dit soort beurzen en putten hier weer inspiratie uit voor hun nieuwe collectie.

Mocht je ook interesse hebben om langs te komen dan kan je via Twitter of Facebook altijd contact met mij opnemen. https://twitter.com/PeterGrondhuis

Als je meer wilt weten over mijzelf dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn website: www.petergrondhuis.nl. Mocht je interesse hebben in het plaatsen van een bestelling voor Peters Furniture dan kan je daarvoor natuurlijk ook contact opnemen. Ik werk momenteel nog maar met z’n tweeën en heb al een aardige wachtlijst opgebouwd voor mensen die graag een mooi meubel willen laten maken. Wie weet vind ik binnenkort iemand die mij hiermee wil helpen!

Over petergrondhuis@outlook.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top