zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Inspirerend voor uitgevers: de app van Quartz

Inspirerend voor uitgevers: de app van Quartz

  • Internationale
  • Nieuwsuitgevers zijn constant op zoek naar een andere, nieuwe en vooral aansprekende manier om contact te leggen én te houden met hun publiek. Quartz ontwikkelde een chat-app die korte nieuwsberichten chat.
  • http://www.emerce.nl/
  • info@abolandklanten.com

“Een hele nieuwe manier om Quartz te ervaren. We hebben alle conventies en vooronderstellingen van wat een app is overboord gezet en zijn opnieuw begonnen. De iPhone-app zou geen kopie van de website moeten worden maar iets compleet nieuws”, aldus hoofdredacteur Zach Seward.

Sewards nieuwe kanaal kreeg uiteindelijk van de vorm waar iedereen zich eigenlijk wel comfortabel bij voelt: een berichtenstroom uit een chat-app. Een sessie met berichtjes heen en weer duurt zomaar een paar minuten en na afloop ben je weer helemaal bij.

Vaste lezers van de e-mailnieuwsbrief herkennen bijvoorbeeld de haikus over de aandelenmarkt en de updates over de grote ontwikkelingen in de wereld.

De bots die in de video’s hieronder aan het werk zijn, zijn geinstrueerd (geschreven) door redactionele mensenhanden. De afdeling Marketing & Verkoop heeft in de redactiechats het laatste woord.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top