dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Internationaal diplomatiek kerstkoor zingt voor 3FM Serious Request
Internationaal diplomatiek kerstkoor zingt voor 3FM Serious Request

Internationaal diplomatiek kerstkoor zingt voor 3FM Serious Request

  • Nederland
  • Het ministerie van Buitenlandse Zaken ondersteunt 3FM Serious Request en de campagne ‘Hands off our girls’. Zo gaan medewerkers van het ministerie woensdag 24 december geld inzamelen door op het Plein in Den Haag te zingen in een internationaal diplomatiek kerstkoor. Iedereen is welkom.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/12/23/internationaal-diplomatiek-kerstkoor-zingt-voor-3fm-serious-request.html

Het koor bestaat uit medewerkers van Buitenlandse Zaken, medewerkers van buitenlandse ambassades in Den Haag, familieleden en verder iedereen die zich aansluit. Op het repertoire staat in elk geval een meertalige versie van ‘Stille Nacht’. De uitvoering begint om 13:00 uur.

Op kerstavond bezoekt minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken de 3 dj’s in Het Glazen Huis. Eerder, op donderdag 18 december, sloot minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking de deuren van Het Glazen Huis. Daarnaast hebben veel medewerkers van het ministerie, zowel in Den Haag als op ambassades, geld ingezameld voor Serious Request.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top