woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Internationale NVTG BouwAward 2016 staat open voor gehele zorgsector
Internationale NVTG BouwAward 2016 staat open voor gehele zorgsector

Internationale NVTG BouwAward 2016 staat open voor gehele zorgsector

  • Nederland
  • De NVTG reikt in april 2016 voor de zesde keer een NVTG BouwAward uitgereikt. Het thema voor de NVTG BouwAward 2016 is “Een healing environment voor alle gebruikers”. Alle sectoren in de zorg kunnen zich inschrijven.
  • Building Award NVTG
  • NVTG
  • www.nvtg.nl/buildingaward2016
  • info@vanlitsenburg.nl
  • ----------------------- Niet voor publicatie: Voor meer informatie over de NVTG BouwAward of over de NVTG kunt u contact opnemen met Peter Karsman, telefoon 06 53 35 78 04, email: pkarsman@nvtg.nl.
  • Building Award NVTG

De NVTG, de grootste Nederlandse vereniging voor technisch facility professionals in de zorgsector, reikt in april 2016 voor de zesde keer een NVTG BouwAward uitgereikt. Dit gebeurt tijdens het Wereldcongres van de International Federation of Health Care Engineering (IFHE) dat de NVTG organiseert in het World Forum te Den Haag. Vanwege het internationale karakter van het congres kunnen ook buitenlandse projecten worden aangemeld om mee te dingen naar deze bouwprijs. Het thema voor de NVTG BouwAward 2016 is “Een healing environment voor alle gebruikers”. Alle sectoren in de zorg kunnen zich inschrijven.

Bij de beoordeling van de projecten let de internationale jury op de invloed van het gebouw op het fysiek -, mentaal – en sociaal welbevinden van de gebruikers van het gebouw. Bij de beoordeling van de projecten houdt de jury rekening met lokale omstandigheden.

Aanmelden projecten

Projecten kunnen worden aangemeld via de website van de NVTG: www.nvtg.nl/buildingaward2016. Hier treft men een inschrijvingsformulier aan en de mogelijkheid voor het uploaden van foto’s. De inschrijvingstermijn sluit 1 november 2015.

Jurering

De jury wordt samengesteld uit een groep van (internationale) experts op het gebied van zorghuisvesting. De jurering vindt plaats in november en december 2015.

Uit de ingezonden projecten zal een aantal worden gekozen dat kans maakt op het winnen van de NVTG BouwAward 2016. Deze genomineerden zullen in februari bekend worden gemaakt in de media van de IFHE en NVTG.

Eerdere winnaars

Eerdere winnaars van de NVTG BouwAward waren: UMC Groningen (1997), Broekheurnerstede in Enschede, Parnassia in ’s Gravenhage (2000), De Stichtse Hof in Laren (2003), Oogziekenhuis in Rotterdam (2007) en Aan den Pas in Bunde (2010).

Over de NVTG

Met ruim 600 leden is de NVTG de grootse Nederlandse vereniging voor facility professionals in de zorgsector. In 2015 bestaat de vereniging 68 jaar. De NVTG richt zich met name op de thema’s technologie en huisvesting.

Over CorvanLItsenburg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top