maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Internetondernemers hameren op beter klimaat
Internetondernemers hameren op beter klimaat

Internetondernemers hameren op beter klimaat

  • Europa
  • Europese ondernemers op internetgebied hameren op een beter ondernemingsklimaat in de Europese Unie zodat meer mensen een eigen bedrijf beginnen. De zakenlieden, onder wie de Nederlander Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web), vinden ingrepen nodig om het klimaat voor groei en innovatie te verbeteren.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vje4fclihmz9/nieuws/internetondernemers_hameren_op_beter?ctx=vhsih95vppua

De webondernemers, verenigd in de Startup Europe Leaders Club, presenteren woensdag in Brussel een manifest met aanbevelingen. Zij zouden bijvoorbeeld graag zien dat studenten nog voor hun afstuderen een eigen zaak opzetten. Bedrijven en EU-lidstaten zouden studenten daartoe moeten aanmoedigen.

Het manifest komt een dag voor een top van Europese leiders die zich onder meer over de digitale economie gaat buigen. De onafhankelijke Startup Leaders Club is een adviesgroep voor de Europese Commissie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top