maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Intertrust neemt ATC Group
Intertrust neemt ATC Group

Intertrust neemt ATC Group

  • Nederland
  • 3 juni 2013 - Group Holding Intertrust Group ("Intertrust") maakt bekend dat zij overeenstemming tot ATC Group ("ATC") te verwerven heeft bereikt - een kwaliteit leverancier van fiduciaire, beheers-en administratieve diensten - van HgCapital.
  • Intertrust (Netherlands) B.V.
  • http://www.intertrustgroup.com/en
  • info@intertrustgroup.com
  • http://www.intertrustgroup.com/en/about/news/2013/intertrust-acquires-atc-group

ATC biedt een hoge kwaliteit van de fiduciaire, beheers-en administratieve diensten aan multinationale ondernemingen, financiële instellingen, beleggingsfondsen en ondernemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland, ATC werkt momenteel met meer dan 380 medewerkers en is actief in 16 belangrijke rechtsgebieden. Als een gecombineerde groep, zullen Intertrust werken met meer dan 1400 mensen uit 32 kantoren in 23 landen. Intertrust combineert wereldwijd bereik met lokale kennis en cultureel begrip voor internationale klanten te bedienen vanuit elke hoek van de wereld. De overname van ATC versterkt succesvolle acquisitiestrategie Intertrust’s, gericht op de uitbreiding van haar expertise en wereldwijde mogelijkheden in het licht van de voortschrijdende globalisering en de steeds complexere behoeften van cliënten.

Commentaar op de transactie, David de Buck, CEO van Intertrust Group, zei:

‘ ATC is een gerespecteerde concurrent met hoge normen en waarden kwaliteit vergelijkbaar met Intertrust. Wij geloven sterk dat ATC en Intertrust zijn een uitstekende pasvorm, en zal grote voordelen opleveren voor onze klanten en adviseurs. Door de overname Intertrust wordt de onbetwiste kwaliteit leider van onze industrie in Nederland, Luxemburg en Cayman Islands, en een van de sterkste wereldwijde aanbieders in onze branche. Wij onze marktpositie verder te versterken in de belangrijkste jurisdicties en uitbreiden van ons wereldwijde netwerk door het toevoegen van een kantoor Nassau, de Bahamas. ATC’s kwaliteit, ervaring, professionele medewerkers en ambitieuze aanpak van het onderhoud de kwaliteit klanten weerspiegelen de Intertrust cultuur. We kijken ernaar uit om samen met het ATC team en genieten van verder succes op basis van onze gezamenlijke capaciteiten. ‘

Johan Lont, CEO van ATC, toegevoegd:

‘ Wij geloven dat deel gaan uitmaken van Intertrust Group is een uitstekende stap voorwaarts. Wij delen de strategische visie om de toonaangevende, kwalitatief hoogwaardige internationale dienstverlener van onze industrie geworden. Onze gecombineerde dienstverlening en het netwerk van kantoren zal verdere versterking van onze mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen in alle belangrijke internationale zakelijke locaties in Azië, Europa en Amerika. Effectief, als een gecombineerde groep hebben we de service provider van de keuze voor klanten die de meest professionele en hoogste kwaliteit ondersteuning voor hun bedrijf te zoeken zal zijn. ‘ David de Buck zal CEO van de vergrote Intertrust Group blijven terwijl Johan Lont, CEO van ATC Group, met de gecombineerde groep als niet-uitvoerend bestuurder in de Intertrust directie zal blijven.

De overname is onderhevig aan wettelijke goedkeuring en wordt verwacht in de komende maanden worden afgerond.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top