zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Intertrust opent nieuw kantoor in São Paulo, Brazilië
Intertrust opent nieuw kantoor in São Paulo, Brazilië

Intertrust opent nieuw kantoor in São Paulo, Brazilië

  • Nederland
  • 27 augustus 2013 - Group Holding Intertrust opent nieuw kantoor in São Paulo, Brazilië Intertrust Group heeft een nieuw kantoor in São Paulo, Brazilië geopend. Het kantoor opgericht in juli 2013, is volledig operationeel.
  • Intertrust (Netherlands) B.V.
  • http://www.intertrustgroup.com/en
  • info@intertrustgroup.com
  • http://www.intertrustgroup.com/en/about/news/2013/intertrust-opens-new-representative-office-in-sao-paulo-brazil

Intertrust is actief in Brazilië voor vele jaren, met een aantal van de grootste Braziliaanse olie en gas, mijnbouw, bouw, financiële en agrarische financieren bedrijven die investeren in het buitenland, in portefeuille. Vertegenwoordigers van verschillende Intertrust kantoren regelmatig te bezoeken tussenpersonen en klanten in Brazilië nauw contact te onderhouden.

Thecla Kamphuijs, niet-uitvoerend bestuurder bij Intertrust Nederland, heeft uitgebreide ervaring in Brazilië, en wordt gedetacheerd naar São Paulo om het kantoor te openen en aan te werven een lokale Braziliaanse Business Developer aan het hoofd van het kantoor.

Brazilië is een van ‘s werelds snelst groeiende grote economieën en er wordt voorspeld dat het land tot de vijf grootste economieën wereldwijd zal zijn binnen de komende decennia. Intertrust beseft dat de persoonlijke verbinding in de Braziliaanse markt is zeer belangrijk, en gezien het economisch belang van Brazilië, hebben we besloten om een ​​meer permanente aanwezigheid te vestigen. Op deze manier kunnen we een betere ondersteuning bieden aan Braziliaanse bedrijven met hun activiteiten in andere delen van de wereld.

Het opzetten van een nieuw kantoor in São Paulo, financiële en industriële grootmacht Brazilië’s, bevestigt de ambitie van Intertrust aan haar wereldwijde netwerk en aanbod van diensten voortdurend uitbreiden om samen met internationale klanten uit alle hoeken van de wereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thecla Kamphuijs, niet-uitvoerend bestuurder, Intertrust Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top