dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Intertrust rondt overname ATC Group
Intertrust rondt overname ATC Group

Intertrust rondt overname ATC Group

  • Nederland
  • Intertrust Group ("Intertrust") maakt bekend dat zij heeft, na het verkrijgen van de benodigde goedkeuringen, de overname van ATC Group ("ATC"), een wereldwijde leverancier van kwaliteit fiduciaire, beheers-en administratieve diensten.
  • Intertrust (Netherlands) B.V.
  • http://www.intertrustgroup.com/en
  • info@intertrustgroup.com
  • http://www.intertrustgroup.com/en/about/news/2013/intertrust-completes-acquisition-of-atc-group

De overname van ATC versterkt succesvolle acquisitiestrategie Intertrust’s, gericht op de uitbreiding van haar expertise en wereldwijde mogelijkheden in het licht van de voortschrijdende globalisering en de steeds complexere behoeften van cliënten.

Na de afsluiting van de transactie, hebben Intertrust en ATC een proces gestart om de twee bedrijven te integreren. Onderdeel van het integratieproces is een full rebranding van ATC in Intertrust, die naar verwachting worden afgerond op 2 december 2013.

Als een gecombineerde groep, Intertrust werkt met meer dan 1.450 professionals uit 33 kantoren in 24 landen en biedt een hoge kwaliteit trust en corporate services tot multinationals, financiële instellingen, alternatieve beleggingsfondsen en ondernemers uit alle hoeken van de wereld.

Intertrust kwaliteit van leiderschap in Nederland, Luxemburg en Cayman Islands, sterkere aanwezigheid in de wereld en de bredere waaier van diensten, waaronder ATC’s Capital Markets, zal van groot voordeel voor haar klanten.

Intertrust zal zich blijven richten op het leveren van de hoogste kwaliteit service aan al haar klanten en business partners, terwijl het nemen van een persoonlijke aanpak en een lange-termijn perspectief op het opbouwen van relaties, het inspelen en continu ondersteunen van de individuele behoeften van de klant, zoals het heeft gedaan voor vele jaar.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top