vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / INVINCO GmbH informeert: Fonds RHP Vola Strategy behaalt +10,48% kapitaalwinst in het lopende jaar
INVINCO GmbH informeert: Fonds RHP Vola Strategy behaalt +10,48% kapitaalwinst in het lopende jaar

INVINCO GmbH informeert: Fonds RHP Vola Strategy behaalt +10,48% kapitaalwinst in het lopende jaar

  • Nederland
  • Het door INVINCO actief beheerde open beleggingsfonds RHP Vola Strategy kon in de eerste vier maanden van het lopende jaar al een rendement van twee cijfers behalen. De uitkeringen gebeurden sinds de start van het fonds in 2012 driemaandelijks zoals gepland.
  • Logo-INVINCO
  • INVINCO GmbH
  • http://www.invinco.net
  • info@invinco.eu
  • Over INVINCO GmbH INVINCO is een financiële dienstverlener met een licentie van de Duitse toezichthouder voor de financiële markten (BaFin). INVINCO biedt een servicegerichte gateway naar de internationale financiële markten. De maatschappelijke zetel is in Düsseldorf gevestigd.

De actieve managementstrategie van het RHP Vola Strategy (WKN: A1JRP2 / ISIN: DE000A1JRP22) levert voor de beleggers in het lopende jaar een solide rendement op – en de aanhoudend positieve fondsperformance doet voor de privé-beleggers ook voor de komende jaren positieve trends verwachten.

Tussen januari en april 2015 kon het verantwoordelijke fondsbeheer van INVINCO GmbH uit Düsseldorf een kapitaalwinst van 10,48% boeken, waarbij het zwaartepunt bij aandelen ligt en vooral geconcentreerd is op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. De vorige boekjaren kon INVINCO met RHP Vola Strategy ook al groeicijfers realiseren die boven het gemiddelde lagen; in een periode van 12 maanden tussen 1 april 2013 en 31 maart 2014 bedroeg het nettorendement van het fonds circa 21,3%.

Met het in 2012 uitgegeven open Multi-asset-fonds of het gemengde fonds RHP Vola Strategy volgt INVINCO GmbH een actieve, groeigerichte managementstijl en mikt op een total-return-strategie om in verschillende marktfasen waardetoenamen voor de beleggers te kunnen behalen. Op basis van deze doelstelling gebruikt het fondsmanagement van INVINCO technische analysemethoden om aandelen, renten, fondsen en andere bij de beleggingsstrategie passende assets te identificeren en koop- of verkoopsignalen te genereren. Het flexibel opgebouwde fondsconcept met de risicoclasse 3 is vooral geschikt voor kansgerichte beleggers die enerzijds hoge risico’s willen vermijden, maar anderzijds bereid zijn om deels afstand te doen van factoren zoals veiligheid en hogere rendementsvooruitzichten op basis van liquiditeit.

In de RHP Vola Strategy is het mogelijk om vanaf een eenmalige belegging of met regelmatige maandelijkse betalingen van minstens 50 euro te beleggen. Het boekjaar van het fonds eindigt op 28 november en de winst wordt per kwartaal als dividend uitgekeerd.

Onder invinco.net vinden beleggers verder actueel nieuws over INVINCO GmbH.

Over invinco

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top