vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / INVINCO is een Duitse vermogensbeheerder – Alternatief beleggen
INVINCO is een Duitse vermogensbeheerder – Alternatief beleggen

INVINCO is een Duitse vermogensbeheerder – Alternatief beleggen

  • Nederland
  • Nog op 29 januari jl. heeft INVINCO beleggers gewezen op de positieve prijsontwikkeling van een aantal belangrijke grondstoffen.
  • thumbmaker
  • Online Persbericht Plaatsen
  • www.onlinepersberichtplaatsen.nl
  • redactie@onlinepersberichtplaatsen.nl

Sindsdien zijn de prijzen blijven stijgen.

Tarwe is gestegen van $ 567 naar$ 587 (+3,5%, we blijven bulish)
Mais is gestegen van $ 431 naar $ 442 (+2,6%,we blijven bulish )
Suiker is omhoog gegaan van $ 15,02 naar $ 15,69 (+4,5%, we blijven bulish)

De prijsstijgingen zijn procentueel beperkt, maar desondanks kunt u als belegger toch een prima rendement behalen. Daar moet u dan wel een extra stapje voor zetten. U moet financiële instrumenten als opties en futures voor u het werk laten doen. Heeft u daar geen ervaring mee? Vermogensbeheerder Invinco heeft managed futures programma’s voor zijn particuliere cliënten ontwikkeld. Professionele traders gaan voor u aan de slag. De werkwijze is volledig transparant en inzichtelijk. Het gemak dient de mens!

Om u voorbeeld te geven: als u bij een prijsverschil van 20 cent in tarwe gebruik maakt van een future, dan kunt u $ 1000 bruto verdienen. Bij een margin van $ 5000 is dat een rendement van 20%.

Elke future heeft zijn eigen contract specificatie. Kijk hier voor de overzicht

De wereldwijde voedselproductie komt de komende decennia stevig onder druk te staan. Dat heeft meerdere oorzaken, zoals teruglopende productiviteit van de grond, bevolkingsgroei, verstedelijking, maar ook klimaatverandering.
De wereld kan niet zonder landbouw. De wereld heeft deze grondstoffen nodig om mens en dier te voeden. En er komen steeds meer monden bij! De wereldbevolking groeit per dag met 200.000 mensen. In 2050 zullen waarschijnlijk 9 miljard mensen de aarde bevolken!

Voor een voldoende productie is de landbouw uitermate afhankelijk van het klimaat. Aanhoudende droogte of regen laat oogsten mislukken. Daardoor ontstaan tekorten die de prijs van deze gewassen doen stijgen. Daarnaast wordt vruchtbare landbouwgrond schaars door verstedelijking. Steeds meer landbouwgewassen worden bovendien gebruikt voor de productie van biodiesel. Dan moet u denken aan koolzaad, maïs en rietsuiker. Wij denken dat de komende jaren de prijzen van soft commodities om bovengenoemde redenen hoog zullen blijven.

Inleiding
Aan de vooravond van het nieuwe oogstjaar 2014 toonden veel landbouwkenners zich terughoudend over de prijsontwikkeling van veel landbouwgewassen in dit jaar. De oogsten in 2013 waren over het algemeen goed geweest en het nieuwe zaaiseizoen was goed verlopen. Recordoogsten voor veel gewassen leken in het verschiet te liggen.

Koffie
Het idee, dat 2014 een jaar van recordoogsten wordt, is razendsnel aan het verdampen. Dat heeft alles te maken met de weersomstandigheden. Die zijn op veel plaatsen in de wereld ongewoon en extreem. Afgelopen week berichtte INVINCO al over de aanhoudende droogte in Brazilië: De eerste gevolgen van die aanhoudende droogte in de belangrijke koffieproducerende regio’s zijn al merkbaar. Volgens the International Coffee Organisation.

zal de wereldwijde koffieoogst voor 2013-2014 minder groot zijn dan verwacht. Het ICO denkt aan een oogst van 145,78 miljoen balen. Het is nog maar de vraag of deze oogst voldoende is om aan de stijgende vraag naar koffie te voldoen.

Soja en mais
Het aanhoudende droge weer in Brazilië bedreigt niet alleen de koffieoogst, maar ook die van soja. Aanvankelijk ging de markt uit van een oogst van ongeveer 90 miljoen ton. Maar volgens een kenner als Michael Cordonnier kan de oogst door de hitte en droogte wel eens vijf miljoen ton lager uit gaan vallen. Het risico van een tegenvallende oogst wordt nog groter, omdat veel Braziliaanse boeren van plan zijn een ander gewas als tweede oogst in te zaaien dan soja. Trouwens niet alleen de soja- en de koffieoogst dreigen te verpieteren, hetzelfde geldt en passant ook voor de oogst van suikerriet. Ook dat gewas heeft zwaar te lijden van de droogte.

 

Bron: www.onlinepersberichtplaatsen.nl

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top