vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / InvoiceSharing verkrijgt €1.2 miljoen financiering
InvoiceSharing verkrijgt €1.2 miljoen financiering

InvoiceSharing verkrijgt €1.2 miljoen financiering

  • Nederland
  • Het gratis digitale facturen platform InvoiceSharing heeft overeenstemming bereikt met TBlox over een financiering in de vorm van een achtergestelde lening. Jeroen Volk, Chief Executive Officer van InvoiceSharing “De financiering stelt ons in staat om als eerste het complete proces van digitale facturatie wereldwijd volledig gratis aan te bieden. Van digitaal facturen versturen, tot en met het importeren in de boekhouding van de ontvanger. Een revolutionaire innovatie, die per direct voor elk bedrijf beschikbaar is. Hiermee wordt het business model dat door de branche als ‘onmogelijk’ is bestempeld, de nieuwe realiteit. Een bom onder de bestaande wereld van betaald digitaal factureren”.
  • invoicesharing_logo_1200px
  • InvoiceSharing
  • www.invoicesharing.nl
  • pr@invoicesharing.com

”Een achtergestelde lening zonder enige vorm van zeggenschap past bij onze onafhankelijke positie. Wij geloven in open systemen en delen van informatie. De digitale facturen moeten dan ook voor iedereen beschikbaar zijn, inclusief alle concurrenten van TBlox”, vervolgt Volk.

In de afgelopen 2 jaar zijn een groot aantal leveranciers met digitale facturen gekoppeld aan het platform. Tevens zijn een groot aantal bedrijven die digitale facturen ontvangen gekoppeld.

Vilayat William, CEO van TBlox, geeft aan dat deze investering komt vanuit de vraag van de klanten voor snellere en papierloze afhandeling van het proces van bestellen tot en met betalen met zo min mogelijk administratieve handelingen in de boekhouding. Vilayat William: “Wij richten ons op de verdere ontwikkeling van ons ERP systeem in de cloud en zijn van mening dat digitale gegevensuitwisseling alleen werkt als commodity product, dat wordt aangeboden door onafhankelijke aanbieders.”

Jeroen Volk: “InvoiceSharing heeft grote internationale ambities. Zowel uit het oogpunt van onafhankelijkheid en om de groei nog verder te versnellen, wordt met internationale Venture Capital investeerders gepraat over extra groeifinanciering.”

Over InvoiceSharing

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top