woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IREB-CPRE examen nu ook in het Nederlands!
IREB-CPRE examen nu ook in het Nederlands!

IREB-CPRE examen nu ook in het Nederlands!

  • Nederland
  • Sinds 15 augustus is het IREB-CPRE Foundation examen ook in het Nederlands beschikbaar. Tevens zijn er Nederlandstalige voorbeeldexamens te downloaden.
  • International Management Forum
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/ireb_cpre.php
  • Info@imf-online.com
  • Eindhoven, 22 augustus 2014 –

Het IREB-CPRE Foundation examen duurt 75 minuten en bestaat uit multiple choice vragen. Voorbereiden op het IREB-CPRE examen kan door middel van zelfstudie of een 3-daagse training. Zowel de internationale terminologie als de standaarden, technieken en methoden ten aanzien van Requirements Engineering en Requirements Management worden uitgebreid behandeld. Naast de theorie vormt de praktische toepasbaarheid het belangrijkste uitgangspunt.

Kijk voor meer informatie op: www.imf-online.com of neem contact op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top