zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / ISSA/INTERCLEAN Istanbul uitgesteld
ISSA/INTERCLEAN Istanbul uitgesteld

ISSA/INTERCLEAN Istanbul uitgesteld

  • Nederland
  • RAI Amsterdam, ISSA - de mondiale branchevereniging voor de schoonmaaksector - en lokale partner UBM hebben aangekondigd dat de beurs ISSA/INTERCLEAN Istanbul, die oorspronkelijk zou plaatsvinden van 7 tot 9 september 2016, is verplaatst naar 18 tot 20 oktober 2017. De organisatie heeft in goed overleg besloten het evenement uit te stellen op basis van de toenemende bezorgdheid onder exposanten en bezoekers over het reizen naar en vanuit Turkije.
  • RAI Amsterdam
  • info@rai.nl

“We hechten veel waarde aan de Euraziatische markt en onze samenwerking met de Turkse schoonmaaksector,” aldus Bas Dalm, senior vice president International Exhibitions & Sales bij RAI Amsterdam. “Onze exposanten en bezoekers hebben echter bezorgdheid uitgesproken over hun deelname aan de beurs. Wij denken dat het verstandig is om hun besluit te respecteren en een beter moment te zoeken om de sector bijeen te brengen.”

“Eurazië, en Istanbul in het bijzonder, blijft een sterke regio voor de professionele schoonmaak- en hygiënesector. We blijven de regio en onze lokale partners van TESHIAD dan ook ondersteunen. We hebben gelukkig voor volgend jaar een alternatieve datum kunnen prikken waarop het evenement in Istanbul zal plaatsvinden,” vervolgt John Barrett, executive director van ISSA.

“We kijken ernaar uit om dit echt internationale evenement in 2017 te organiseren en het hoogwaardige publiek dat bij ISSA/INTERCLEAN hoort daar te verwelkomen,” voegt Rob den Hertog, manager ISSA/INTERCLEAN, toe.

De professionals die nog dit jaar willen netwerken en zakelijke contacten willen leggen, zijn welkom tijdens ISSA/INTERCLEAN Noord-Amerika van 25 tot 28 oktober in Chicago (VS).

ISSA/INTERCLEAN Istanbul is een samenwerking tussen RAI Amsterdam, ISSA en UBM EMEA.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top