maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / item systems bv biedt onderzoeksmateriaal voor de universiteit in Costa Rica
item systems bv biedt onderzoeksmateriaal voor de universiteit in Costa Rica

item systems bv biedt onderzoeksmateriaal voor de universiteit in Costa Rica

  • Anderen
  • Item industrietechniek brengt de praktijkervaring naar de universiteit. Studenten in Costa Rica onderzoeken in een nieuw ergonomielaboratorium, de werkpleksystemen van het bedrijf uit Solingen. Bij de geplande uitbreiding van het laboratorium zal Item ook betrokken zijn. Opening van het nieuwe onderzoekslaboratorium aan de Universiteit van Costa Rica.
  • item systems bv
  • www.item24.nl
  • info@item-systems.nl

De Universiteit van Costa Rica, gevestigd in San Jose, heeft een laboratorium voor ergonomie ingericht voor onderzoek- en leerdoeleinden. Deze is uitgerust met de componenten van de werkpleksystemen, zoals de in hoogte verstelbare werktafels 2F als ook de flexibele SystemMobiles. Het materiaal werd in het kader van de Universiteits-tentoonstelling “Semana de la ingenieria industrial” door Item America LLC en de lokale partner van Item, ENESA Equipos Neumaticos S.A., overhandigd.

De toekomstige ingenieurs kunnen hun theoriekennis daadwerkelijk uitvoeren aan een Item proefmodel voor een werkpleksysteem waardoor ze meteen de ergonomische werkhouding en -invullingen kunnen onderzoeken: startende met de aanpassing van werk- en zithoogtes naar antroprometische criteria tot de invulling van het materiaal, de hulpmiddelen en gereedschappen, de verlichting en de informatietoevoer.

Voor de technische ondersteuning van de colleges en de studiebijeenkomsten zal Item parner ENESA, presentaties geven aan de Hogeschool van de Universiteit over het product.

In de toekomst is er een uitbreiding van het laboratorium van ergonomie  en Lean Manufacturing Centrum gepland. Hiervoor stelt Item hun Lean Production systeembouwpakket ter beschikking.

Het omvangrijke modulaire werkpleksysteem van Item industrietechniek maakt de flexibele, snelle, economische samenstelling van werkprocessen mogelijk en optimaliseert verschillende toepassingen.

De modules kenmerken zich door een hoogwaardige ergonomische functie en zijn veelzijdig te combineren en toepasbaar met andere Item producten. Daarnaast zijn alle werktafels trap- en probleemloos aan te passen voor individuele werkhoogtes en daarnaast ook elektrisch verstelbaar.

Details over Item werkpleksystemen kijk hier: www.item24.nl/

Meer informatie over Semana de la ingenieria industrial vindt u hier: www.ucr.ac.cr/

Uitgebreide informatie over de producten van Item vindt u hier: www.item24.nl

Het volledige aanbod van producten kunt u aanvragen via: www.item24.nl/

Over Ruth Meiner

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top