dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / iTheorie geeft jaar lang gratis rijschoolsoftware aan haar klanten
iTheorie geeft jaar lang gratis rijschoolsoftware aan haar klanten

iTheorie geeft jaar lang gratis rijschoolsoftware aan haar klanten

  • Nederland
  • Een groeiend aantal rijscholen kiest voor het automatiseren van de dagelijkse processen zoals het maken van afspraken, het versturen van de rekeningen en het bijhouden van de lestegoeden. Voor zelfstandige rij-instructeurs heeft rijschoolsoftware veel voordelen, maar juist deze groep ervaart het beginnen met de software als een grote stap.
  • foto-bij-persbericht
  • PlanGo rijschoolsoftware
  • www.gratisrijschoolsoftware.nl
  • info@plango.nl
  • Perscontact: Tom Tijssen 06-42805656 / tom.tijssen@plango.nl Bijgevoegde foto van links naar rechts: Tom Tijssen, Roel Leemberg, Peter Somers en Erik Wierbos

“De organisatie van de rijschool wordt steeds complexer: als rijschoolhouder ben je meer en meer bezig met het communiceren met leerlingen, het bijwerken van je administratie en is er regelgeving waar je aan moet voldoen.” aldus Roel Leemberg van iTheorie, “Wij merken dat voor veel rijscholen de druk toeneemt. Het is lastig om al je werkzaamheden op een dag afgerond te krijgen. Vaak horen we dat rijschoolhouders veel tijd kwijt zijn aan randzaken, zaken die je anders kunt organiseren en daardoor meer toekomt aan het verzorgen van rijlessen”.

Het op orde hebben van je rijschooladministratie is belangrijk. “Je kunt er ook problemen mee voorkomen,” zegt Leemberg, “Zoals  recent uitgebreid in het nieuws is geweest met de Belastingdienst.” Een goed en handig werkende administratie geeft je een voorsprong. “PlanGo voorziet in alle noodzakelijke administratieve zaken en is ook door de Belastingdienst getest.”

“Van klanten hoorden wij goede verhalen over PlanGo rijschoolsoftware,” zegt Peter Somers van iTheorie. “We kenden de makers van de software en zagen dat het ontzettend goed aansluit op de praktijk van de rijschool. Dat is voor ons de reden geweest om met PlanGo te gaan samenwerken. Speciaal voor de zelfstandige rij-instructeurs hebben we een uniek aanbod: één jaar lang gratis rijschoolsoftware.”

PlanGo rijschoolsoftware is samen met rijschoolhouders ontwikkeld en sluit aan op de praktijk van de rijschool. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en beschikt standaard over een app voor leerlingen en een app voor de instructeur.

Tom Tijssen van PlanGo is blij met de samenwerking met iTheorie: “Rijscholen kunnen voortaan digitaal de iTheoriecodes naar de leerling sturen en zien op kantoor en in de auto wat de leerling aan de theorie heeft gedaan. Dit ontbrak om de praktijk- en theorieopleiding op elkaar aan te laten sluiten. Extra gemak voor de rijschoolhouder.”

Rijschoolhouders die zich willen aanmelden gaan naar www.gratisrijschoolsoftware.nl en kunnen direct met de software aan de slag.

Over plango

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top