dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Itium ICT en Fictive bundelen krachten
Itium ICT en Fictive bundelen krachten

Itium ICT en Fictive bundelen krachten

  • Nederland
  • Bekroonde ICT partners maken jarenlange verbintenis officieel met fusie.
  • ItiumICT
  • Itium ICT
  • www.itiumict.com
  • mphilips@itiumict.com
  • Over Itium ICT Itium ICT, kantoorhoudend op de Westermarkt in Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie. Itium ICT kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring met maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten, waarmee de optimale prestatie en continuïteit van de ICT omgeving is gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant. De strategische inzet van cloud technologie is voor ons de kern bij elk advies. Itium ICT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd. In 2012 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2013 zorgt de fusie met Fictive voor een versnelling van deze groei en verdere professionalisering. Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Microsoft Office 365. Voor meer informatie ga naar: www.itiumict.com. AMSTERDAM, 13 november 2013 –

Itium ICT en Fictive kondigen vandaag hun officiële fusie aan. Bij de notaris bezegelden algemeen directeur Mark Philips en technisch directeur Dennis Feiken een intensieve samenwerking die sinds 2009 bestaat. Het nieuwe Itium ICT, kantoorhoudend op de Westermarkt in Amsterdam, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad met 1 tot 150 werkplekken van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

“Nu zijn we zakelijk getrouwd,” zegt Mark Philips na ondertekening van de fusiestukken. De fusie, waarin commissaris Rube van Poelgeest een actieve rol speelde, is een mijlpaal in de ruim 10-jarige geschiedenis van beide bedrijven. Binnen het directieteam van het nieuwe Itium ICT is Mark Philips verantwoordelijk voor financiën, sales en marketing, terwijl Dennis Feiken het IT team aanstuurt en de verantwoordelijkheid draagt voor projecten en HR.

FD Gazelle

In 2012 is Itium ICT door het Financiële Dagblad bekroond met de FD Gazelle Award als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De fusie met Fictive markeert een verdere versnelling van deze groei. “Ons succes is mede te danken aan onze gezamenlijke visie over de inzet van cloud technologie” aldus Philips. Het nieuwe Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Office 365.

Klanten

Het nieuwe Itium ICT bedient zakelijke dienstverleners van advocatuur tot bedrijven in de creatieve sector, waarbij kwaliteit en een duurzame klantrelatie voorop staan. Dennis Feiken: “Of men nu klant was van Fictive of Itium ICT, onder de nieuwe vlag kan iedereen blijven rekenen op onze persoonlijke aanpak, snelle service en bewezen hardware- en software oplossingen, zowel lokaal als in de cloud.”

Eén team

Klanten van Itium ICT en Fictive worden al enige tijd bediend door één team. De bestaande klanten van beide bedrijven zijn gisteren op de hoogte gesteld van de fusie. Philips: “Het voelde goed om onze klanten eerst in te lichten voordat we onze fusie publiekelijk zouden maken. Naast het feit dat we ons als één team 100% blijven inzetten om onze klanten volledig te ontzorgen op ICT-gebied, geeft deze fusie mede door de heldere rolverdeling een geweldige impuls aan de verdere professionalisering en versnelling van onze groei.”.

Over info@itiumict.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top