zaterdag, juli 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ITON introduceert de ITON Cloud Suite
ITON introduceert de ITON Cloud Suite

ITON introduceert de ITON Cloud Suite

  • Nederland
  • ITON introduceert de ITON Cloud Suite. Met deze suite kiest de organisatie voor een volledig hybride cloud aanbod.
  • ITON
  • www.iton.nl
  • marketing@iton.nl
  • Enschede, 20 augustus 2015 -

ITON heeft zijn volledige cloud aanbod vernieuwd met de introductie van de ITON Cloud Suite. Met deze suite kiest de organisatie voor een volledig hybride cloud aanbod. De ITON Cloud Suite is een verzameling van cloud diensten waarmee organisaties in staat worden gesteld de juiste mix van diensten te selecteren, om zo tot innovatieve en flexibele oplossingen te komen die optimaal en continu bijdragen aan de organisatiedoelstellingen.

ITON gelooft niet dat er één oplossing is voor alle problemen. Iedere organisatie is immers uniek en kent andere belangen. Wel gelooft ITON in de kracht van de cloud, waarmee organisaties wendbaarder, innovatiever en vooral flexibeler om kunnen gaan met IT behoeftes.

Volgens Ben Meints, product & portfolio manager bij ITON, maakt de Cloud Suite het organisaties mogelijk het beste te halen uit de Microsoft en de ITON cloud. ‘Indien gewenst kunnen organisaties onze oplossingen combineren met eigen IT middelen. Hierdoor kan elke organisatie, in elke vorm profiteren van de cloud. Daarnaast kan elke dienst binnen de Cloud Suite los van andere producten en periodiek worden afgenomen, en voldoet daarmee volledig aan cloud standaarden.’

Veel onderdelen van de Cloud Suite worden aangeboden vanuit het eigen Cloud Platform. Als onderdeel van de nieuwe Cloud Suite heeft ITON dit platform geheel vernieuwd. In dit vernieuwde platform is de best presterende hardware van Dell gecombineerd met de cloud technologie van Microsoft. Hierdoor is ITON in staat een platform aan te bieden dat volledig in lijn met Microsoft Azure werkt.

Vanuit dit platform wordt een breed scala aan diensten aangeboden zoals Infrastructure as a Service, volledige werkplekken, uitwijkmogelijkheden en back-up diensten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de nieuwe Cloud Suite op www.iton.nl/cloudsuite of neem voor meer informatie contact op met de accountmanagers van ITON via 088 – 070 06 00.

Over ITON
ITON is een organisatie met ruim 30 jaar ervaring in de IT. Verdeeld over 3 locaties telt het bedrijf meer dan 160 werknemers. De organisatie biedt op basis van een eigen infrastructuur een uitgebreid pakket aan cloud diensten en ontwerpt, bouwt en onderhoudt IT infrastructuren voor zorg, overheid en commercie. ITON behoort tot de top drie spelers bij Microsoft, Dell en Citrix. De organisatie is financieel gezond en ITON ISAE 3402 type 2 gecertificeerd.
www.iton.nl

Over ITON

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top