woensdag, januari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / iUsed Store kiest met PostNL voor meer levermogelijkheden en gratis verzending
iUsed Store kiest met PostNL voor meer levermogelijkheden en gratis verzending

iUsed Store kiest met PostNL voor meer levermogelijkheden en gratis verzending

  • Nederland
  • iUsed Store maakt sinds dit jaar van PostNL PakjeGemak voor het versturen van haar bestellingen. Hierdoor kunnen klanten zelf bepalen waar en wanneer ze hun refurbished Mac in ontvangst nemen. Bovendien is de standaardlevering voor klanten binnen Nederland en België kosteloos geworden.
  • iUsed.nl
  • info@iused.nl

Al jaren toont iUsed Store op de website (iUsed.nl) alleen refurbished Apple producten die per direct beschikbaar zijn. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15.00 uur afgerond zijn, dezelfde werkdag worden verzonden. Door het overstappen op PostNL is het aantal levermogelijkheden voor de bestelling echter sterk toegenomen.

Het afhalen van de bestelling bij iUsed in Nieuwegein was voorheen als enige kosteloos. Nu is ook de standaardbezorging thuis of op het werk gratis. Door gebruik te maken van PostNL PakjeGemak is er bovendien de mogelijkheid om de bestelling zonder extra kosten te leveren op een door de klant gekozen afhaallocatie. De verzendmodule van de website geeft automatisch een aantal afhaalpunten in de buurt aan. Doordat er meer dan 2600 PostNL afhaallocaties zijn met ruime openingstijden, kunnen klanten zelf bepalen waar en wanneer de tweedehands Mac in ontvangst wordt genomen en hoeven ze niet meer thuis te blijven om op een pakket te wachten.

Klanten kunnen tijdens de bestelling ervoor kiezen op de gratis bezorging op een andere dag geleverd te krijgen. Tevens hebben ze voor een kleine meerprijs diverse extra mogelijkheden, zoals ochtend- en/of avondleveringen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top