dinsdag, februari 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Ivan Frank: drie maal op rij verkozen tot de leukste sloep
Ivan Frank: drie maal op rij verkozen tot de leukste sloep

Ivan Frank: drie maal op rij verkozen tot de leukste sloep

  • Nederland
  • Ook dit jaar is de comfortabele Ivan Frank vernoemd tot de leukste sloep van heel Amsterdam. Voor het derde jaar op rij! Wat ons betreft is deze stoere boot die titel dubbel en dwars waard; de Ivan Frank staat tenslotte al lange tijd bekend als de best uitgeruste sloep van Amsterdam.
  • Ivan Frank gracht-3
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

De Ivan Frank
De grijze Ivan Frank is van alle gemakken voorzien; zo is de sloep de énige in Amsterdam met een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord. Een ideale én veilige plek voor een lekkere, zomerse barbecue! Ook beschikt de Ivan Frank over een overkapping, die kan worden opgezet, mocht het gaan regenen. En dat is nog niet alles… Er is zelfs een toilet aan boord!

Diverse cateringarrangementen
Hoewel veel mensen niet twee nadenken over de opties met de barbecue-installatie van de Ivan Frank, is het leuk te weten dat er ook nog andere cateringmogelijkheden zijn. Sterker nog: NAUPAR boothuren.amsterdam heeft alvast diverse voordelige cateringarrangementen voor u samengesteld! Kiest u voor de Borrelboot of het Let’s Barbecue-arrangement? Bekijk het complete overzicht van onze arrangementen.

Wilt u ook een tochtje maken aan boord van de leukste sloep van Amsterdam? Boek eenvoudig op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)20 20 55 000.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top