woensdag, januari 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jaarcijfers PwC: omzet licht gestegen en groeiende vraag naar mensen
Jaarcijfers PwC: omzet licht gestegen en groeiende vraag naar mensen

Jaarcijfers PwC: omzet licht gestegen en groeiende vraag naar mensen

  • Nederland
  • PwC heeft over het boekjaar 2013-2014 een omzet van 671,6 miljoen euro geboekt. Dit een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar. Bij Tax & HRS en Advisory steeg de omzet, bij Assurance daalde die licht. Het bedrijfsresultaat steeg naar ruim 110 miljoen euro. Dat blijkt uit het vandaag gepubliceerde jaarverslag van PwC in Nederland.
  • PricewaterhouseCoopers
  • http://www.pwc.nl
  • info@nl.pwc.com
  • http://www.pwc.nl/nl/persbericht/jaarbericht-pwc.jhtml

Bestuursvoorzitter Peter van Mierlo: “Onze cliënten verdienen topkwaliteit. Via twee sporen werken we daar hard aan. De komende jaren gaan we stevig investeren. Zo trekken we de komende drie jaar 20 miljoen euro extra uit voor ons kwaliteitsverbeteringsprogramma. Tegelijkertijd moeten we veel steviger de verbinding met de samenleving maken.

Door de samenleving naar binnen te halen, bijvoorbeeld via de externe Raad van Commissarissen. Door veel nadrukkelijker de dialoog en discussie aan te gaan, bijvoorbeeld over hoe we onze rol zien ongeacht of het de fiscalist, adviseur of accountant betreft. En door te laten zien dat het ons ernst is het vertrouwen in onze sector te herstellen door het integrale pakket maatregelen uit het rapport Toekomst accountantsberoep voortvarend en met de grootste urgentie door te voeren.”

CFO Ad van Gils: “De licht gestegen omzet is de resultante van de omzetstijgingen bij Tax & HRS en Advisory en de omzetdaling van Assurance. Het vergroten van de effectiviteit en de efficiëntie van onze organisatie heeft zich vertaald in een stijging van het resultaat. We zien hier ook het effect van onze sterkere focus op klanten waar we de meeste toegevoegde waarde leveren en het effect van een zich voorzichtig herstellende economie.

De positieve omzetontwikkeling over de eerste maanden van dit boekjaar laat zien dat de vraag naar onze diensten en producten blijft toenemen. Dat is ook een belangrijke reden waarom we onze inspanningen hebben opgevoerd om nieuwe mensen aan te trekken. We hebben al ruim 100 mensen meer aangetrokken dan vorig jaar en we kunnen nog meer nieuwe mensen gebruiken.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top