zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Jaga lanceert ‘Feel free’ campagne voor consumenten
Jaga lanceert ‘Feel free’ campagne voor consumenten

Jaga lanceert ‘Feel free’ campagne voor consumenten

  • Nederland
  • Jaga heeft onlangs de ‘Feel free’ campagne voor consumenten gelanceerd. De nadruk van deze campagne ligt op het inspireren van consumenten en bewustwording van het feit dat de radiator een belangrijk onderdeel is in elk interieur. Consumenten vinden deze inspiratie in de showroom, op social media en op de geheel vernieuwde website www.jaga.nl. Tegelijkertijd is de website voor professionals verhuisd naar www.jagapro.nl.
  • download (1)
  • DeJong&Verder
  • http://www.dejongev.nl
  • info@dejongev.nl
  • download

“Te vaak wordt een radiator bij een restyling, renovatie of verbouwing van een woning vergeten, terwijl deze juist zo tekenend is voor de uitstraling van een ruimte. Nieuwe modellen zijn bovendien een stuk duurzamer”, aldus Marketing Manager Wendy van den Hanenberg van Jaga. “Met de speciale website voor consumenten, een Pinterest- en Facebookaccount en het Jaga Stylisten Team proberen wij meer consumenten naar de winkel en showroom te krijgen. Daar kunnen zij zich oriënteren, laten informeren en zich vrij voelen in hun keuze omdat er in ons uitgebreide assortiment altijd een radiator zit, die bij hun interieur past. Er zijn verschillende collecties verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten, kleuren, vormen en materialen. Kortom ‘Feel free to… change your interior’.” De informatie voor professionals is in zijn geheel vindbaar op de website jagapro.

Jaga Stylisten Team

Met het Jaga Stylisten Team wil Jaga een nieuwe doelgroep aanspreken. Het team slaat een brug tussen woonliefhebbers en de installatiebranche. Voor de consument is het Jaga Stylisten Team dé manier voor advies op maat over vorm, kleur en materiaal. De sfeer en totaaluitstraling van het interieur vormen hiervoor het uitgangspunt. Met hun jarenlange ervaring in de interieurbranche ondersteunt het team installateurs, showrooms en/of dealers in de verkoop. Zij kan de consument ook direct in contact brengen met deze partijen of met een binnenhuisarchitect. Het Jaga Stylisten Team is via de productpagina’s in het menu STYLE van de consumentenwebsite bereikbaar.

Over Jaga Konvektco

Jaga Konvektco is als Nederlandse importeur verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer twintig procent van de totale productie van Jaga. Met ruim 25 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Kijk voor meer informatie op www.jagapro.nl.

Fotobijschriften:
1. Jaga radiatoren staan voor energie-efficiëntie, duurzaamheid en design op het hoogste niveau.
2. Met de campagne ‘Feel free to… change your interior’ inspireert Jaga consumenten bewust na te denken over de uitstraling van de radiator in het interieur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top